Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

De ce se aranjeaza femeile

De ce se aranjeaza femeile

11.04.2013

Unul din miturile societatii este acela despre “de ce se aranjeaza femeia?”.

Daca barbatul este o fire practica si se imbraca doar ca sa nu-i fie rece si isi aranjeaza parul din obligatie, despre femeie se spune ca se aranjeaza ca sa fie frumoasa pentru iubitul ei. Chiar si atunci cand nu este cu acesta, ea trebuie sa arate bine intrucat il reprezinta pe el in societate. Pe de alta parte, unii spun ca femeia, indiferent ca e singura sau nu, se aranjeaza pentru ca asa trebuie.

Conform standardelor moderne, in ambele cazuri, pentru aranjarea unei femei cineva trebuie sa plateasca intotdeauna si niciodata femeia. Bineinteles ca veti spune “da, dar in cazul celor singure?”. Pai e simplu, cele singure care se aranjeaza, oare pentru cat timp vor mai fi singure? 🙂 Orice investitie facuta se va recupera in timp si va produce chiar si profit.

Fireste, mitul a fost inventat de catre departamentul de marketing de la o revista de Life&Style, promovat barbatilor ca un trend, servit femeilor ca o scuza si oferit unor companii ca avantaj. Astfel ne aflam intr-o situatie in care toata lumea se complace. 🙂

Insa e bine sa nu uitam ca orice mit se bazeaza si pe niste lucruri reale. Adevarul este ca femeia se aranjeaza strict pentru ea si nimeni altcineva. Pentru ceea ce ea urmareste, doreste sau pentru simplu fapt ca azi e Joi.

Personal, apreciez acea femeie care se aranjeaza din respect fata de sine, aceasta este o viitoare doamna de succes. Celelalte vor fi cotate la o anumita “valoare”, dar nu pentru mult timp. Oricat botox si silicon ar baga, stilul de viata si anii ce trec isi spun cuvantul.

De ce se aranjeaza femeile

Daca ti-a placut, distribuie acest articol

Ce spun cititorii

Stefan

18.04.2013 la 01:42

Aprob, femeile ce se aranjeaza in primul rand pentru ele merita tot respectul si aprecierea noastra, a barbatilor.