Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Despre Jurnal de Blog

Jurnal de blog este un blog personal, cu o viziune proprie si obiectiva, dar dintr-un punct de vedere subiectiv, asupra elementelor din viata ce le consider a fi interesante. Este un jurnal al lucrurilor ce imi atrag atentia, pozitiv sau negativ, si despre care simt nevoia sa comentez, sa vorbesc, sa-mi exprim parerea.

Jurnal de blog nu intentioneaza sa ifluenteze deciziile nimanui sau sa schimbe pareri, ci doar aduce in plan un nou punct de vedere care sa determine, pe cat se poate, o provocare, in anumite cazuri, de a gandi o problema si in alta maniera.

De la bun inceput atrag atentia cititorilor, ca unele articolele ce urmeaza sa apara pot fi scrise in maniere diverse, cu tente usor dure, ironice, alteori pot parea aberative sau fanteziste pana chiar si la titulatura de pamflet, asa ca va rog sa cititi cu atentie pana a incepe cu comentarii injurioase. 🙂

Revenind la subiectele articolelor, ei bine ele vor fi din domenii variate, astfel incat sa avem despre ce sa discutam si pe marginea cui sa comentam, deci daca esti cu “mancarici” in butoane, te astept sa dai mai des pe aici si cu siguranta vei avea ce comenta.

In incheiere, va doresc tuturor o sedere cat se poate de placuta pe aceasta planeta si sa cititi mereu cu placere acest Jurnal de Blog!