Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Dezvirginare cu strigaturi

Dezvirginare cu strigaturi

01.11.2012

Nu, nu ma refer la o dezvirginarea cu strigaturi din alea de placere amestecata cu ceva durere, ma refer la licitatiile pe bani grei pentru a castiga sansa sa i-o tragi unei virgine.

Am tot vazut pe internet, la televizor cat si in ziare ca la moda este scoaterea la licitatie a procesului de dezvirginare, cu precadere in cazul fetelor.
Normal, ce femeie e tampita sa plateasca bani grei sa si-o traga cu un neinitiat care habar nu are ce sa faca.

Indiferent ca e pentru o cauza nobila sau pentru un interes personal, ma intreb oare ce e in mintea lor cand fac astfel de lucruri? Dezvirginarea care ar fi trebuit sa fie un lucru foarte intim, o emotie aparte care o traiesti alaturi de o persoana ce o consideri speciala, iar acum o faci pentru bani.

Ba mai mult decat atat, o stie toata lumea si eventual mai ai si presa pe cap care sa te filmeze si pozeze in acele momente unice si eventual sa mai dai si un interviu dupa pe principiul “Povesteste cum a fost” si pe ecranul din spate sa ruleze asa un slideshow cu tine cand te instrambi de durere, placere si, poate, scarba cand iti iei primul zgarbavnic intre craci si la final zambesti in camera fericita in ropote de aplauze si felicitari.
Parintii vor fi mandri si vor primi un album foto si o caseta video ca atunci cand ti-au luat din mot.

Daca tot e la moda asa ceva, zic ca ar fi interesant sa facem o sarbatoare a dezvirginarii. Cum e petrecerea de majorat, sa se organizeze o petrecere stil gang-bang sau una de fite unde parintii sa-si scoata la licitatie cu strigare virginitatea fetitei lor care pana atunci nu a luat-o decat sus si-n spate.

Lumea e razna de tot. Eu cred ca persoanele care fac acest lucru se considera atat de speciale si importante incat doresc ca fiecare eveniment important din viata lor sa fie marcat cum se cuvine. Ori au nevoie de o scuza sa si-o traga si nu stie cum sa faca astfel incat si parintii sa fie de acord, iar lumea sa nu o priveasca cu ochi rai cand se va marita si nu va mai fi fata mare.

Si in final in vine in minte intrebarea oare ce e diferint intre scoatarea la licitatie a virginitatii, prostitutie si licitatiile de pe vremeuri care aveau
ca subiect fetele virgine? Asta avand in vedere ca in majoritatea tarilor lumii prostitutia nu este legalizata, iar vanzarea de servicii sexuale pe internet este interzisa de lege.

Nici dezvirginarea nu mai e ce a fost…

Daca ti-a placut, distribuie acest articol

Ce spun cititorii

patrickdan

01.11.2012 la 12:30

o tempora, o more ..
totul are un pret azi, pana si dezvirginarea !