Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Efectele rezultatelor alegerilor din Romania

Efectele rezultatelor alegerilor din Romania

10.12.2012

Rezultatele alegerilor de pe 9 decembrie din Romania nu vor ramane si fara efecte negative. Avand in vedere castigarea detasata a acestora de catre alianta USL, bineinteles ca perdantii si mai cu seama presedintele Basescu, vor riposta prin diverse maniere asupra acestor rezultate.

In primul rand se va striga despre furtul alegerilor, precum la cele ce vizau demiterea presedintelui. Pe urma, cred ca presedintele si altii vor incepe iar cu diverse scrisori pe la inaltele curti, unde acestia sunt arondati la plata, precum Cancelaria Germaniei, dar cat si ambasada Americii.

Se vor incerca diverse tertipuri de aliante si amenintari socio-economico-politice si se  va bate mult fieru’ pe lucrurile astea, incercand sa se produca o noua criza politica prin care sa fim din nou vazuti rau in ochii celor din parlamentul European. Pentru ca atunci cand nu poti sa faci bine, macar poti face un rau.

Bine, acum sa nu va imaginati ca totul va fi numai lapte si miere, iar daca USL-ul va avea majoritatea in guvern deja o sa fie prea bine si vom pocni de fericire, nicidecum. Avem un trecut glorios in care nenea Iliescu a organizat petreceri ad-hoc precum mineriadele si o guvernare deloc profitabila a PSD-ului pentru Romania. Mai mult decat atat, acum trebuie sa tinem cont ca suntem in Uniunea Europeana, ca inca este criza ecomomica si ca inca Merkel este “mamuca” Europei.

Consider ca urmatoarele doua luni vor fi involburate pentru Romania, atat din punct de vedere politic cat si economic, sper sa ma insel.

Singura parte buna a rezultatelor acestor alegeri, a fost faptul ca romanii au demonstrat ca inca sunt treji si ca amendeaza aroganta si lipsa totala a bunului simt ori de cate ori au ocazia.

Ceea ce nu ma incanta absolut deloc este posibila colaborare cu eternul partid balama UDMR-ul, care deja, sincer, fara a fi rasist sau anti-nush-cum-i-o-zice, nu-l mai sufar si chiar nu are absolut deloc ce cauta in parlament la conducerea tarii. O senzatie buna este ca acest partid, la alegerile de ieri, 9 decembrie, a primit mai putine voturi decat la cele anterioare. Prin urmare, la alegerile parlamentare de peste 4 ani, cred ca nu vor mai primi suficiente voturi pentru a intra in parlament.

In ce priveste viitoarea conducere USL, ei bine nu sper decat la una corecta si coerenta si voi fi deja foarte surprins. 🙂

Daca ti-a placut, distribuie acest articol

Ce spun cititorii