Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Efectul anormal al normalitatii

Efectul anormal al normalitatii

26.01.2013

Traim intr-o lume in care anormalul a devenit normal, prin urmare aceeasi regula se aplica cu succes mai ales in tara noastra, Romania. Daca pana in 1989 am trait multi ani sub regim comunist si consideram vremurile de atunci ca fiind anormale, iata ca si dupa revolutie s-a pastrat acelasi trend.

Insa ieri am avut parte de un lucru nemaiintalnit. A nins foarte mult in Focsani, drept pentru care am ramas in oras pana se mai deszapesc drumurile. Pe la ora pranzului am iesit sa fac ceva cumparaturi deoarece stomacul isi cerea drepturile si cum mergeam asa pe trotuar, in spatele meu aud un vuiet puternic si ciudat. Cand ma intorc, ce-mi vad ochii? Un Bobcat mic, cu lama, deszapezea trotuarul. Atat eu cat si trecatorii, ne-am oprit in drum si ne uitam mirati la minunea care avea loc sub privirile noastre contrariate.

“Cum? Asa ceva?” mi-am zis in gand, pur si simplu nu-mi venea sa cred. Un astfel de lucru nu l-am vazut niciodata in Focsani si pot spune ca traiesc de foarte multi ani in acest oras. Parca deja ma simteam mandru ca sunt dintr-un oras in care autoritatile isi fac datoria.

Ce-mi pare rau e ca nu am fost inspirat sa fac o poza, cine stie cand mai am parte sa vad o astfel de minunatie. De asta zic, lucrurile care ar trebui sa fie normale, par atat de anormale in zilele noastre…

Daca ti-a placut, distribuie acest articol