Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Experienta mea Hyundai

Experienta mea Hyundai

18.03.2013

Nu stiu ce ati facut voi week-end-ul acesta, insa eu pe langa raceala care m-a cam sacait, am avut parte si de o surpriza placuta. Am fost invitat sa particip la blogmeet-ul organizat de eblogauto si Helios Service(Focsani) cu o ocazia evenimentului “Experience Hyundai”.

Cum sunt o persoana care apreciaza experientele, am zis sa experimentez si un Hyundai, sincer nu mi-a parut rau absolut deloc!

Asa ca pe la ora 10 am fost acolo. Fireste, raceala incerca sa se bage-n seama cu mine, dar primirea calduroasa si prietenoasa a celor de la Helios Service a reusit sa-mi schimbe dispozitia intr-un mod foarte placut.

Totul a inceput cu o cafea si o discutie oficiata de Robert Drilea (fondator eblogauto.info) in care am dezbatut mai multe subiecte interesante. Bineinteles, topicul discutiilor s-au invartit in jurul Hyundai si masinile lor. Dar am discutat si despre piata de leasing auto, diferentele dintre o masina noua si una second-hand, cumparata din targ, si “de ce” si “care” ar trebui sa fie nivelul de implicare a statului roman in buna desfasurare a afacerilor din acest domeniu.

Blogmeet - Hyundai Experience - Focsani

Discutia s-a incheiat undeva in jurul orei 13 si ar fi durat mai mult daca nu am fi avut un program stabilit. Mai precis testarea si plimbarea cu masinile Hyundai.

Astfel, am format o caravana compusa din Hyundai i20, i30, i40, ix35, elantra si vedeta primavarii, noul Santa Fe. Cu aceste masini ne-am plimbat prin Focsani si am incercat sa le descoperim calitatile, utilitatea si confortul.

Blogmeet - Hyundai Experience - Focsani

Dupa o ora de plimbare, am dus masinile inapoi, ne-am luat ramas bun de la organizatori si am plecat de acolo cu o experienta Hyundai placuta si pareri bune.

Blogmeet - Hyundai Experience - Focsani

Deoarece tot acest eveniment a fost destul de consistent, s-au discutat si dezbatut subiecte foarte interesante si testat masini bune, nu as vrea sa divulg totul intr-un singur articol. Drept pentru care voi reveni cu inca doua articole legate de experienta mea Hyundai.

Pana atunci vreau sa va spun cu ce se deosebeste Hyundai de ceilalti. Cu exceptia lui i20, toate celelalte masini au transmisia pe lant si revizia tehnica se face la 30 de mii de kilometri. In plus, absolut toate masinile Hyundai au garantie de 5 ani. Iar un “mic” amanunt, aproape toate piesele ce alcatuiesc o masina Hyundai sunt facute “in-house”, chiar de catre ei. Exceptie facand una singura si care e realizata de Bosch. Ghiciti voi care. 🙂

Cat priveste masinile “probate” de mine, acestea au fost Elantra si i20. Pareri si care mi-a placut si m-a “incaput” cel mai bine, in articolele viitoare.

Daca ti-a placut, distribuie acest articol