Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Facebook se reinventeaza

Facebook se reinventeaza

23.12.2012

Se pare ca cei de la Facebook au obisnuit sa faca un trend din a schimba cate ceva cam aproape in fiecare luna. Dupa ce a schimbat in totalitate aplicatia de Facebook pentru Android, lucru care este aproape de ireal, adica nu-mi vine sa cred,
acum ei vin cu noi schimbari in ce priveste sistemul de mesaje si renumitul POKE.

Multa vreme in urma puteai contacta prin mesaje persoane care nu erau in lista ta de prieteni, lucru care a functionat o perioada si oprit pentru a evita mesajele de spam nedorite.

Acum aceasta optiune a fost redeschisa dar contra cost. Daca vrei sa trimiti un mesaj unei persoane care nu este prieten cu tine pe Facebook, o poti face pentru doar 1 dolar. Probabil ca vor exista si spammeri care sa-si permita sa plateasca 100 euro pentru a trimite mesaj la 100 de persoane, insa numarul lor este prea mic.

De asemeni, Facebook a zis ca e timpul sa il reinnoiasca si pe renumitul POKE. Dupa ce au upgradat butonul de LIKE, facandu-l disponibil si pentru site-urile mobile, acum POKE-u are noi functii.

Mai nou, pe langa clasicul POKE, poti trimite prin acest sistem mesaje text scurte, poze, filme, dar care atentie, au terment de valabilitate dupa care se autodistrug. Si da, acest termen de valabilitate poate fi setat chiar de catre cel care da POKE.

Daca ti-a placut, distribuie acest articol