Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Facebook vrea sa cumpere WhatsApp

Facebook vrea sa cumpere WhatsApp

04.12.2012

WhatsApp este o aplicatie de tip messenger dedicata telefoanelor smartphone cat si tabletelor. Aplicatia iti permite sa discuti si sa imparti fisiere cu prietenii din agenda de telefon, cu acei care au si ei instalat WhatsApp pe telefonul lor mobil.

In prezent, WhatsApp are peste 100 milioane de utilizatori, lucru ce a trezit interesul celor de la Facebook, care si-au exprimat dorinta de a cumpara aceasta aplicatie cu tot cu baza de utilizatori, evident. Suma este inca necunoscuta, dar se va afla, probabil, in ajunul achizitiei.

Se pare ca WhatsApp va deveni una din cele mai valoroase si vanate aplicatii de smartphone, un lucru bun pentru creatori, dar nu un lucru bun si pentru utilizatori, cel putin e o parere personala. Si zic asta intrucat, daca, Facebook va cumpara WhatsApp, va trebui sa gaseasca o modalitate de a il integra cu  messenger-ul lor personal. Astfel te vei trezi cu fel si fel de functii in plus, total inutile, vei vedea niste reclame antipatice si sa nu mai zic despre modul oribil in care functioneaza aplicatia celor de la Facebook.

Si uite asa se mai duce de suflet o aplicatie buna, simpla, foarte utila si rapida care era WhatsApp.

Daca ti-a placut, distribuie acest articol

Ce spun cititorii