Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Femeia cu mustata

Femeia cu mustata

07.10.2012

Cine n-a vazut in viata o femeie cu mustata?!

Se zice din batrani ca e rau sa te intalnesti cu omul span, poate ca asa o fi, insa credeti-ma pe cuvant ca nimic nu se compara cu socul ce il suferi atunci cand intalnesti femeia cu mustata.

Imagineaza-ti ca stai in rand, la supermarket, obosit si mahmur crunt, incercand sa-ti aduci aminte de ce naibii ai starea asta si cand iti vine randul sa platesti cumparaturile si ridici ochii…deodata, asemeni unui viol vizual, o vezi pe ea, femeia cu mustata! Acel moment este unic, trezirea ta la realitatea covarsitoare e una brutala, simti ca te doare, cum iti pulseaza sangele in timpane si cum sistemul tau de auto-aparare te sfatuieste sa o iei la fuga, sa fugi cum nu ai fugit in viata ta!

O astfel de experienta poate marca un barbat pe viata, intrucat el, saracul, nu stie cum sa se apare intr-o astfel de situatie si mai grav de atat e ca femeia cu mustata este asemeni unui ninja, nu o auzi cand vine, nu o simti si mai ales nu stii de unde poate iesi. Oriunde, oricand esti supus riscului sa intalnesti o femeie cu mustata.

Pe de alta parte astfel de femei sunt destul de rare si ma gandesc in sinea mea ce ar fi mai bine, “exterminate” prin epilare definitiva sau conservarea lor pentru a crea o campanie de atentionare a populatiei sub egida “ASA NU!”

La o femeie cu mustata partea mai grava si stranie este ca ea constientizeaza existenta epilozitatii nepotrivite, sufera in sinea ei, fiind nervoasa pe mama natura pentru mustata ce i-a dat-o, insa datorita urei acumulate si a dracilor stransi in fundul ei, proprietara mustatei nu doreste sa o epileze sub nici o forma. Este ca si cum s-ar razbuna pe societate, pe cei din jurul ei, pentru excesul de “podoaba capilara” cu care a fost inzestrata.

Asa ca, draga femeie cu mustata, prin intermediul acestui articol, in numele umanitatii cat si a barbatilor ce ar dori, poate, sa te aibe de la gat in jos, cat si in numele celorlalte creaturi si specii cu care intri in contact, te implor nespus sa dai jos mustata! De asemeni iti aduc la cunostinta ca modalitatile prin care poti face acest lucru sunt nenumarate, de la simpla si jucausa flacara a unei brichete pana la creme de epilat, aparate de ras, bicurile lu’ tac-tu si tratatamente, in functie de buget, poti alege orice si ori de cate ori doresti si crede-ma ca nu banii sunt problema ci vointa si nu dumnezeu te-a lasat asa ci pur si simplu e o mica greseala a naturii.

Daca ti-a placut, distribuie acest articol