Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Femeile si cumparaturile

Femeile si cumparaturile

11.03.2013

Femeile sunt dependente de cumparaturi, promotii, oferte, discounturi la haine, parfumuri, farduri, pantofi si genti. Niciodata, oricat de multe am avea, al nostru sifonier este gol. Stam ore pana ne decidem si in final realizam ca nu avem cu ce ne imbraca sau ca nu se asorteaza ori nu mai e la moda.

Bineinteles ca nu o sa te inteleaga de ce nu merg cizmele negre la blugi deschisi la culoare si nici de ce ai nevoie de unele maro.

De concediul de anul acesta ma pregatesc constiincioasa si cu sarguinta. Iar daca credeati ca ma refer la a face cumparaturi pentru a inoi garderoba, ei bine va inselati!

Strang bani, evit vitrinele, magazinele online si ma simt de parca as tine post negru. Imi tot repet in gand “ce mi-o fi trebuit..” si deodata, intr-un moment de slabiciune, privirea mi se indreapta catre vitrina unui magazin. “Oh ce vesta frumoasa!”, instant intru in febrilatii, mai ales ca pretul era unul foarte bun, iar ea era foarte frumoasa, parca ma imbia sa o imbrac.

Sun, “Iubitule, am vazut ceva deosebit, trebuie sa o cumpar! Este o vesta super faina!” si asteptam in telefon o confirmare ca pe o veste minunata. Dar firea practica de la capatul celalalt imi spune “Iti foloseste? Este nevoie urgenta sa o cumperi?”.  La naiba ca nu, dar ma justific “Da, nu, dar nu am! Si nu se stie cand imi va trebui. Asa ca ce rost are sa fiu luata pe nepregatite. Nu?”

Nu, normal! Mai ales ca vine vara si imi trebuie si pantofi, desi pantofarul geme de tocuri, balerini si tenisi. Asa ca mi-am luat o palarie, cel putin vara asta nu voi face insolatie si voi avea un motiv in plus de a imi cauta lucruri cu care sa o asortez.

Daca ti-a placut, distribuie acest articol