Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Fofârlica

04.10.2012

Fofârlica

Fofârlica este cel mai vechi mijloc de transport din lume! De-a lungul istoriei, dar si de-a latul, cu ea s-au plimbat majoritatea oamenilor din lume, practic pot spune ca nu cred sa fi existat vre-un om pe acest pamant care sa nu se fi plimbat macar odata cu fofârlica.

O plimbare cu fofârlica te poate costa scump, depinde de cine te plimba si unde te duce, culmea este ca la acest mijloc de transport cine conduce are costuri de mentenanta aproape zero, insa daca nu e un sofer priceput, poate fi suspus unor accidente nu tocmai placute, iar ca sa-ti faci o asigurare la o fofârlică trebuie sa ai cel putin inca doua fofârlele pe acelasi traseu.

Pana la urma cum arata o fofârlică? Pai depinde de cine esti si unde trebuie sa fii dus, designul unei fofârlici pleaca de la unu simplu si modest ce nu te duce mai departe de marginea patului sau coltul blocului, pana la un design complex, cu mai multe spatii de depozitare si un numar mare de locuri, unde iti poti pune mai multi cunoscuti si care te poate duce o viata in jur fara sa realizezi nimic sau cu care poti plimba o viata intreaga si sa-ti construiesti ditamai palatu’ si afaceri numeroase.

Bineinteles, ca in orice pe lumea asta, trebuie sa stii si cand sa cobori din fofârlică, asta daca esti plimbat sau cand sa te opresti din condus pentru ca orice e mult strica.

Sfatul meu este sa stati pe cat posibil departe de fofârlici si daca tot vreti sa le folositi, atunci macar conduceti unele simple si usoare pentru ca astea-s cele mai rapide, in caz contrar s-ar putea sa va prinda si sa va inmatriculeze pe numele dumneavoastra fofârlica si atunci e foarte scump!

 

Daca ti-a placut, distribuie acest articol

Ce spun cititorii

oana

04.10.2012 la 20:29

felicitari pt coperta:) sugestiva intradevar, parca taiata din reviste intocmite de graficienti priceputi 😉 keep up!

optimus

04.10.2012 la 20:30

Ms fain! 😀