Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Gropile strazilor din Romania

Gropile strazilor din Romania

17.04.2013

E greu sa fii sofer in Romania unde autostrazile sunt multe… in faza de proiect si unde nu exista drum fara groapa. Practic reteaua de strazi din Romania nu conecteaza orasele si localitatile, cat numarul gropilor din aceasta tara. Sunt unele strazi cu atat de multe gropi incat ai impresia ca a fost concurs de sapat pentru gropari si urmeaza niste morti sa fie bagati acolo. Normal, cei ai ma-sii. Asa ca e de inteles de ce soferii sunt agitati si nervosi.

Insa pentru a trece mai usor peste aceste lucruri, pentru a incerca sa fim mai calmi, va invit sa facem un exercitiu de imaginatie.

Atunci cand circulati cu masina pe un drum cu gropi, imaginati-va ca acele gropi sunt pline cu bani. Si pe bune ca sunt, va rog sa ma credeti pe cuvant. Fiecare groapa de pe orice strada este plina cu bani, cu banii dumneavoastra. Ei bine, motivul pentru care banii nu se regasesc fizic in aceste gropi se datoreaza faptului ca ei au fost luati de autoritati.

Au fost luati si depusi ca si consolidare la ziduri mari si groase ale unor vile impresionabile de pe marginea carosabilului. Aceste vile, prin marimea si greutatea lor, au darul ca in timp sa traga in laturi de drum, astfel incat gropile, usor-usor, vor iesi spre suprafata si vor disparea. Asa vom ajunge sa avem drumuri mai sigure si drepte ca-n palma, doar ca e nevoie de multa rabdare si timp ca aceasta teraformare stradala sa-si faca efectul.

Prin urmare va rog sa acceptati cu zambetul pe buze absolut orice taxa de drum se impune, bucurati-va cand ele se dubleaza intrucat sansele de a avea drumuri bune cresc. Cu cat mai multe taxe cu atat mai multe sanse.

Si nu mai fiti invidiosi pe regii asfaltului ca au averi impresionabile si nici pe alti parlamentari si deputati cu care acestia lucreaza pentru viitorul infrastructurii din Romania. Daca nu putem face nimic macar stim cine sunt vinovatii. Sau putem?!

Daca ti-a placut, distribuie acest articol

Ce spun cititorii

Stefan

23.04.2013 la 06:34

E singurul stres din viata mea de sofer, nici ceilalti participanti la trafic nu ma scot din sarite mai rau decat o groapa, cu toate ca stim cu totii cat de greu sunt de suportat. 🙂

optimus > Stefan

23.04.2013 la 09:45

Asa este Stefan, ai dreptate. Din pacate aceste gropi, pe langa stres, ne mai aduc si cheltuieli suplimentare la masina.