Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Hyundai Elantra sau Hyundai i20

Hyundai Elantra sau Hyundai i20

14.04.2013

Va povesteam mai de mult ca am fost la un blogmeet realizat de eBlogAuto si Helios Service cu ocazia “Hyundai experience”. Pe langa discutii interesante si intalnirea cu oameni placuti, am avut ocazia sa testez un Hyundai Elanta si un Hyundai i20. De altfel, ambele masini bune.

In putinul timp care l-am petrecut conducand Hyundai i20 pot spune ca este o masina ideala pentru oras. Micuta si fasneata. Demareaza destul de bine, te poti strecura usor prin trafic si nu este deloc greu de parcat. Practic, la dimensiunile care le are o poti parca oriunde fara sa incomodeze. Plus ca are un consum de doar 6 litri la suta de kilometri.

Pe de alta parte, Hyundai Elantra a fost masina in care chiar m-am simtit bine si care mi se potriveste. Avand cutie automata cu mod secvential, stapana pe toate cele 4 roti, transmisie pe lant cu un motor de 1.6 si consum de 8 litri, aceasta masina este ideala atat pentru oras, dar mai ales pentru drumurile lungi prin tara. Cu un habitaclu si un portbagaj generos, Hyundai Elentra chiar a reusit sa ma vrajeasca.

Prin urmare, daca ar fi sa aleg intre cele doua, cu siguranta as alege Elantra. 🙂

Daca ti-a placut, distribuie acest articol