Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Imi e frica de CFR

Imi e frica de CFR

18.06.2013

Zilele astea ma pregatesc spiritual si psihic pentru a calatori cu trenul intrucat astfel de calatorii au ajuns sa ma sperie. Imi provoaca stari de nervi si irascibilitate! Cu toate ca, imi aduc aminte cu placere, in copilarie mersul cu trenul ma facea sa fiu agitat in mod placut, era o senzatie faina, calatoaream intr-un timp decent si vedeam si tara.

Acum am senzatia ca CFR-ul sfideaza timpul. Cred ca daca nu te-ai da deloc jos din tren ai ramane vesnic si tanar, dar nu-i asa. Nu-i asa pentru ca mirosul din tren si izul de parizer te imbatraneste si te omoara! Chiar stau si ma intreb daca unii concetateni nu au auzit si de alte mancaruri fara miros deranjant.

Dar asta nu e tot. Am banuiala ca tot sirul de cersatori, vanzatori ambulanti si betivi cu chef de panarama, care strabat trenul de la un capat la altul, reprezinta un spectacol odios pus la cale de CFR pentru a nu ne da seama cat de incet merge trenul.

Si credeti-ma ca merge foarte incet! Atat de incet incat uneori e nevoit sa se opreasca urgent intr-o halta pentru a urca postasii si doctorii. Postasii sa dea pensia batranilor plecati de cateva luni de acasa, iar doctorii pentru a le ajuta pe gravide sa nasca, intrucat la urcarea-n tren erau in luna a sasea.

Cred ca in curand trenul va merge atat de incet incat va trebui sa platim chirie pe scaun si utilitati pentru locuitul in el pana la destinatie.

Daca ti-a placut, distribuie acest articol