Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Incercarea moarte nu are

Incercarea moarte nu are

05.04.2013

Sunt incercari pe lumea asta care iti pot aduce si moartea. De exemplu atunci cand incerci sa bagi un supozitor in priza cu surubelnita, cand incerci sa vezi cat de adanc te poti scarpina in fund cu un cutit sau cand vrei sa dresezi un rechin.

Prin urmare, doar daca esti suficient de idiot poti muri daca incerci. Mai grav este ca traim intr-o societate in care incercarea, ca si actiune, este pe moarte.

Din cauza fricii si a miserupismului grotesc, tot mai putini oameni incearca si tot mai multi renunta. Si din aceasta cauza ne adancim intr-o situatie care nu ne avantajeaza absolut deloc, dar in care invatam sa ne complacem. Gasim mereu motive si scuze celebre precum “Asta e”, “Daca asa a vrut Dumnezeu” sau “N-are rost ca oricum nu se intampla nimic”.

De la o zi la alta am senzatia ca majoritatea oamenilor se trezesc cu ideea de renuntare. Iar toata activitatea lor, care o dezvolta pe parcursul unei zile, se rezuma la a respira, manca, bea, intr-un cuvant la a supravietui. Lucru asta ma sperie de-a dreptul. Parca traiesc intr-o lume de pesimisti, probabil de aceea curentul “EMO” are un succes atat de mare in randul tinerilor.

Insa degeaba constientizam situatia daca stam cu mainile in san si nu facem nimic. Daca doar vorbim si facem schimb de idei si pareri. Personal, traiesc cu convingerea ca fiecare dintre noi este dator cu o incercare. Indiferent cat de mica sau cat de mare, daca vom incerca cu totii, vom reusi ceea ce azi nici nu speram.

Asa ca daca aveti o idee, cautati persoane care sa creada in ea si impreuna puneti-o in aplicare. Nu e greu, dar nici usor, trebuie doar sa aveti putina vointa, sa fiti realisti si ambitiosi. Nu renuntati pentru ca atunci renuntati la voi.

Incercarea moarte nu are

Daca ti-a placut, distribuie acest articol