Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Infrastructura Romaniei

Infrastructura Romaniei

13.10.2012

Romania este singura tara din Uniunea Europeana cu cea mai proasta si de cea mai joasa speta infrastructura!

Pornind de la dezgustatorul CFR, ce ofera calatorilor conditii de transport ofensatoare si o viteza locomotorie de iti vine sa o iei pe jos, si sfarsind cu strazile, drumurile si autostrazile, poporul roman este unicul din Europa care beneficiaza de asemenea conditii mizere.

Este de neacceptat sa calatoresti cu trenul si sa simti izul de pisat si rahat din wc si sa faci cam 3 ore si jumatate pe o distanta de 200km. Indiferent cu ce tip de tren mergi si la ce clasa, aceleasi conditii si in acelasi timp parcurgi distanta, insa banii, banii sunt multi. Tot ce vor sunt BANI! Atat ii intereseaza pe cei care conduc CFR-ul cat si pe statul roman. Si avand in vedere conditiile si timpii de calatorie, comparativ cu preturile, aceasta compania este una profitabila, insa ei nu vor sa recunoasca! Pentru mine transportul feroviar este la pamant, ar trebui dat foc, ingropat si construit altul, nu mai ai ce sa refaci la el, este punctul absolut a valorii ZERO!

Cat despre drumuri, strazi si autostrazi, Dumnezeule mare, sunt niste ulite! Daca ai respecta cu strictete regulile de circulatie, ai face pe drumu Bucuresti-Suceava, undeva cam la aproape o zi, iar daca ai de gand sa te duci pana la Timisoara sau Satu Mare, tre sa fii nebun, dureaza cam 2 zile, ai nevoie si de cazare. Romania poate intra in Cartea Recordurilor Mondiale cu cele mai mici autostrazi din lume realizate in cele mai lungi perioade de timp la niste sume exorbitante, multumita carora, peste 50% din clasa politica, si-au cumparat minim o masina de 30-40 mii euro.

Si cu aceasta infrastructura, statul roman, indiferent de culoarea lui politica, ii da peste bot poporului roman, il ofenseaza si-l umileste si ii mai cere si bani pentru acest lucru. Iar poporul roman, demn de o umilinta care de multe ori este impinsa spre paroxism, inghite, se supune si accepta absolut orice rahat!

Dupa cum vedeti, mascarada din decembrie 1989, care multi punt bot si cred ca a fost o revolutie, nu a fost decat o lovitura de stat facuta pentru cei cu cefe late si burdihane mari, care au unghia de la degetu mic lunga pentru a se scobi in cur, si conduc “bemveuri” si “mertzane”, cat si pentru acei “bolnavi“, acele carcase goale, acele minti plate si suflete mici si chircite, care au aere de politicieni si care in loc sa faca LEGI fac REGULI!

Lucrul asta demonstreaza ca noi NU suntem cetateni europeni si NU avem drepturi!

Romani, va place, traiti bine? Mai traiti?

Daca ti-a placut, distribuie acest articol