Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

La multi ani mama

La multi ani mama

08.03.2013

Azi e 8 Martie, ziua femeii, dar mai presus de asta este ziua mamei.

De cate ori ma gandesc la mama mea, ma revad copil. Se pare ca puterea unei femei care a crescut singura un copil, de la o varsta frageda, inca isi are un cuvant de spus. Si cu siguranta il va avea si pe mai departe.

Mama pentru mine a fost, cum sa va zic, ca o primavara. Cand treceam prin problemele copilariei, ea era acolo pentru mine, iar zambetul ei imi era suficient sa renasc.

Mai tarziu insa, multumita ei, am descoperit cat de cicalitoare poate fi o femeie, mai ales una care te iubeste enorm. Fiind o fire puternica si incapatanata, nu am inteles asta atunci. Dar am realizat dupa o vreme in care au fost destule certuri si contraziceri.

Dragostea fata de frumos si placerea de a scrie sunt unele din darurile ce le-am primit de la ea. Din poeziile ei am inteles adevaratul romantism, iar primii pasi de dans mi-au fost aratati de ea. Nu aveam decat vreo 3 ani si ma enerva la culme cand ma lua pe sus in brate sa-mi arate cum se danseaza vals sau tango.

Recunosc ca daca nu era ea, acum as fi fost una dintre acele persoane care nu putea sa zica poezia cu “Rau ratusca ramurica”.

O fire foarte ambitioasa, care mi-a fost logoped, doctor, invatatoare, prietena si mama. Datorita ei stiu cat de multe poate face o femeie adevarata si cat de mult valoreaza.

Ce mi-a placut cel mai mult la ea si nu i-am spus pana acum, este faptul ca niciodata nu si-a aratat satisfactia aceea parinteasca fata de realizarile mele. Doar una discreta si mereu a stiut sa ma impinga si mai departe, pentru ca nu-i asa, cine stie ca pot mai mult daca nu ea?

Timpul a trecut si privind in urma toate acestea si multe altele, realizez ca nu stiu daca primul cuvant care l-am rostit a fost mama. Dar cu siguranta va fi ultimul.

La multi ani, mama! 🙂

Daca ti-a placut, distribuie acest articol