Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Loteria Romana a ramas fara lozuri

Loteria Romana a ramas fara lozuri

22.11.2012

Astazi m-am simtit asa din senin norocos si mi-am zis sa ma duc laΒ  Loto sa trag un loz in plic, asa de amuzament si sa-mi hranesc starea. Prin urmare intru intr-o loterie, ma uit pe masa doar un tip de loz, mare cu mult negru, zic in sinea mea “O fi venit si la astia Black Friday” si o intreb pe cucoana de acolo “Alt fel de lozuri nu aveti?” si mi se zice “Nu!”

“Ciudat” zic, ies afara si caut pe strada un alt punct Loto, inca ma simteam pe noroc, trebuia neaparat sa actionez. Cum mergeam asa arzand de dorinta, vad un alt Loto, intru si zic.. “Lozuri de care aveti?”, doamna de acolo imi spune “Doar ce se vede”. Ma uit pe masa, aceleasi lozuri mari si negre. Intrigat de situatie, fac pe ciudatul si intreb “Se razuiesc sau cum se joaca astea?”, vanzatoarea zambitoare imi spune “Nu, acestea sunt lozurile editie speciala de Craciun. Pe spate treceti dumneavoastra datele personale si adresa si participati la 3 extrageri”. Deja o spranceana mi se “sculase” intrebatoare si spun “Dar alte lozuri nu mai sunt?” la care vanzatoarea imi raspunde foarte lejer “Nu, au fost scoase din circuit. Doar ce se vede, atat”. Zambesc ironic, ii multumesc si ies afara.

Se pare ca Inseloteria Loteria Romana s-a apucat sa-si faca o baza de date destul de solida, pentru ca acum cu venirea sarbatorilor, mai toti dintre noi tragem un loz, de ce nu ar trage si ei lozul cel mare, nu-i asa? Practic, dupa cum se vede situatia, am putea spune ca este vorba de un monopol al lozurilor.

Apropo de monopol, oare cand se privatizeaza Loteria Romana?! πŸ˜€

Daca ti-a placut, distribuie acest articol

Ce spun cititorii

Alina

22.11.2012 la 13:40

Daca nu e deja privatizata πŸ˜€

optimus > Alina

22.11.2012 la 13:42

Au privatizat-o intre ei, nu?! πŸ˜€