Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Luminile de Craciun sunt aprinse, dar luminitele cand se aprind?

Luminile de Craciun sunt aprinse, dar luminitele cand se aprind?

10.12.2012

S-au aprins luminile de Craciun, un eveniment care s-a manifestat pe aproape intreaga planeta. De diferite forme, marimi si culori, cu diverse jocuri si aranjate in variate forme, luminile de Craciun ne fascineaza si ne introduce in sentimentul de sarbatoare.

Odata cu aprinderea acestor lumini s-au organizat diverse evenimente, spectacole si chiar concerte. In mai marile orase ale lumii, vedetele in voga au fost cele care au aprins aceste lumini.

Am vazut si eu aceste lumini, atat din tara cat si din afara, sunt frumoase si spectaculoase, insa ma intreb oare cati bani s-au cheltuit pentru toate acestea? Oare cu acei bani nu ar fi fost mai frumos daca se aprindeau “luminitele” bucuriei din sufletele celor ce au nevoie de un ajutor, de o bucata de paine si haina ceva mai groasa?

Traim inconjurati de asa lumini feerice, unele chiar de basm, strangem bani sa-i cheltuim pe cadouri care le facem intre noi si in toata aceasta valtoare uitam de adevarata lumina care conteaza. Lumina care poate bucura, cel putin pentru o zi, viata unui om.

Am deosebita placere sa va invit pe toti la campania “Daruieste un zambet pentru copilul de langa tine” organizata de portalul financiar eContabil, unde putem aprinde minunatele luminite din ochii copiilor ce nu au pariniti.

Ca acest lucru sa fie posibil, avem nevoie de ajutorul si implicarea voastra prin mici donatii de bani, produse alimentare, de curatenie, imbracaminte si jucarii. Ne puteti ajuta si cu un simplu SHARE la acest eveniment, pe profilul vostru deĀ  Facebook sau pe blog. Orice implicare de orice natura poate fi de folos.

Impreuna putem aprinde adevaratele lumini care conteaza, stim ca nu sunteti indiferenti!

Pentru mai multe detalii va rog sa accesati pagina oficiala a campaniei:
http://www.econtabil.info/2012/12/daruieste-un-zambet-pentru-copilul-de.html

Daruieste un zambet pentru copilul de langa tine

Daca ti-a placut, distribuie acest articol

Ce spun cititorii