Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

“M-am plictisit”, un status modern

“M-am plictisit”, un status modern

03.07.2013

Observ, cu precadere in randul celor mai tineri si nelinistiti, un status la moda de genul “Plictisit” sau “Plictiseala mare”. Ca si cum toata treaba de pe Pamant s-a terminat si acum stam si o ardem cu puricele pe burta.

Pai daca te-ai plictisit de ce nu incerci sa faci ceva? Precum sa citesti o carte, sa te uiti la un film sau sa joci biliard cu bilute facute din muc folosind pe post de tac o scobitoare? Fii inventiv, fa ceva, nu sta degeaba, baga-ti umbrela-n cur si deschide-o!

Trist este ca numarul cel mai mare a celor cu astfel de statusuri vine din randul fetelor. Pai dragele mele voi ati auzit de matura sau aspirator? Sau daca nu va place munca, atunci faceti sport, ardeti celulita sau faceti un blowjob, prietenii vostri abia asteapta.

Pe bune, am ajuns la concluzia ca tinerilor din ziua de azi le lipsesc doua lucruri: initiativa si o educatie sanatoasa. Chestia este ca ei vor creste si vor aparea generatii de oameni maturi in care plictiseala va fi subiect de moda, iar toti ce care au de gand sa faca ceva vor fi aratati cu degetul precum niste nelegiuiti.

Mai grav este ca pe langa ca se plictisesc si nu au initiativa, se si lamenteaza, iar acest lucru ma determina sa cred ca vom avea generatii de oameni roboti. Adica oameni care se vor misca si vor actiona constransi conform unor ordine.

Si la incheiere, ca idee, una e sa fii plictisit si alta e sa n-ai chef, nu le mai confundati. Fiti sinceri cu voi insiva. 😀

Daca ti-a placut, distribuie acest articol