Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Maine mergi la vot

Maine mergi la vot

08.12.2012

Maine, 9 decembrie 2012, au loc mult prea controversatele alegeri parlamentare din Romania. Toata clasa politica s-a impartit in doua mari tabere, de unde fiecare striga cat il tin puterile ca ceilalti fura voturi, pe principiul “hotu care striga hotii”.

Modul politicienilor romani de a se comporta, activitatile lor si evolutia Romaniei din 89 si pana in prezent, a creat o scarba in randul alegatorilor si i-a determinat pe multi dintre ei sa nu mai aibe incredere in nimeni, prin urmare prezenta la vot devenind din ce in ce mai mica in decursul anilor.

Si eu, ca si voi, am zis ca nu ma duc sa votez pentru ca nu vreau ca pe votul meu sa mai fure altii tara, insa din pacate neprezentarea la vot nu rezolva aceasta problema. Mai mult decat atat, exista riscul ca prin neprezentare, cineva sa se foloseasca de acest lucru si sa-ti fure votul. De asemeni nici daca pui stampila pe toti si/sau magazalesti biletu de vot, lucruri ce duc la anularea acestuia, nu rezolva nimic. Pur si simplu ingreunezi niste lucruri ce nu isi au sens.

Politicienii, indiferent care sunt ei, daca vor sa leneveasca vor lenevi, daca vor sa fie nesimtiti vor fi si daca vor sa fure tara o vor fura. Stiu ca pepiniera politica ofera alegatorilor aproape zero posibilitati de alegere, insa ai posibilitatea de a vota impotriva. E o vorba la romani care zice ca dintre doua rele sau o alegi pe cea mai putin rea, lucru care poti sa-l faci maine cand sunt alegerile.

Ai o sansa ca maine sa schimbi situatia, intr-adevar, nu se stie daca se va schimba in bine sau in rau, dar cel putin vei putea schimba actuala situatie.

Du-te si voteaza!

Daca ti-a placut, distribuie acest articol