Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Mihai Ungureanu a invatat limba maghiara

Mihai Ungureanu a invatat limba maghiara

27.11.2012

Campania electorala din Romania face si minuni, ridica nivelul cunostintelor si dorinta de a invata. Astfel, ex prim-ministrul Romaniei, eternul agent SIE/SRI si aghiotantul Ambasadei Americii, Mihai Ungureanu, a invatat limba maghiara.

Acesta a avut un discurs electoral de sustinere, intr-o maghiara perfecta. Imediat dupa discurs, Savantii in Stiri Zburdalnice de la JurnalDeBlog i-au luat un interviu fulger:

– Domnule Mihai Ungureanu, ce ati spus?

– Dracu’ stie! a declarat concis intervievatul.

Dracu, care era si el de fata acolo prin multime, a negat vehement cum ca ar sti ceva. Deasemeni, cativa romani de etnie maghiara s-au plans ca nici ei nu au inteles absolut nimic.

Mihai Ungureanu a mai declarat ca este capabil sa faca orice ca ARD-eul sa castige alegerile de pe 9 Decembrie. La sfarsitul interviului acesta s-a dus sa imparta sacose cu pamant romanesc maghiarilor, iar pe urma a plecat intr-un cantonament de limba rroma si dansuri de manele pentru viitoarele participari din campania electorala.

Pe 1 decembrie, Mihai Ungureanu va vorbi surdo-mutilor pe limba lor si le va explica izbitorul succes al partidului sau, si tot in acea zi va arata orbilor ce realizari marete a facut si urmeaza sa faca.

Din pacate nu putem spune despre domnul Basescu ca are aceleasi aptitudini de limba, el inca straduindu-se cu engleza, dar cum dansul nu se afla in campanie electorala(nu-i asa?) prin urmare nu are de ce sa se streseze.

In continuare avem apocaliptica placere sa va prezentam discursul viitorului ungur Ungureanu.

Nota de subsol: Pentru cei mai emotionati dintre voi, precizez ca acest articol este un pamflet si trebuie musai tratat ca atare 😉

Daca ti-a placut, distribuie acest articol