Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Mobila veche si obiectele vechi, ce facem cu ele

Mobila veche si obiectele vechi, ce facem cu ele

13.04.2013

Fie ca e de Paste sau de Craciun, in fiecare an orice om gospodar face o curatenie mai aprofundata in locuinta sa. Renumita curatenie generala. Pe langa aceasta, multi, profitand de ofertele de sezon, isi cumpara lucruri noi pentru casa. Astfel, dupa o curatenie generala si lucruri noi cumparate, ne trezim ca cele vechi sunt de prisos si nu mai avem ce face cu ele. Dar cum suntem strangatori, ca si natie, ne gandim ca poate ne vor mai trebui pe viitor sau vom gasi pe cineva caruia sa i le dam. Si uite asa, de la o curatenie generala la alta, de la o achizitie de pat la una de canapea, ne trezim ca ramanem fara spatiu, iar casa noastra se transforma intr-un depozit de lucruri multe, vechi si inutile.

Probabil ca altii sunt mai norocosi si avand curte au unde sa le puna sau poate au o casa la tara si le depoziteaza acolo, insa nu toti au aceeasi situatie. Mai mult decat atat, ritmul alert al vietii nu ne mai ofera timpul necesar pentru astfel de activitati.

Asa ca decat sa ne transformam casa in depozit sau sa aruncam aceste lucruri afara, langa toberon, sperand ca poate le va lua careva, nu mai bine apelam asbolut GRATUIT la o firma care sa vina sa le ridice?

Sunt niste baieti bravi in Bucuresti care se ocupa cu colectarea de mobila si obiecte vechi. Ei vin acasa, cand ai tu timp, iti iau lucrurile ce nu iti mai folosesc, gratuit, le reconditioneaza si le dau altora care poate au nevoie de ele. Asa tu castigi spatiu, iar alte persoane, care nu au venituri suficiente, un pat, un dulap, o masa, in functie de ceea ce se colecteaza.

Prin urmare, daca locuiesti in Bucuresti si ai prin casa astfel de lucruri vechi de care vrei sa scapi, intra pe acest site – https://colectareaz.ro . Contacteaza echipa si vei primi un raspuns cat se poate de prompt.

Daca ti-a placut, distribuie acest articol