Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Mouse BMW

Mouse BMW

04.10.2012

Mouse BMW, am putea spune primul mouse din lume ce poarta sigla unei masini, este conceput de catre cei de la Thermaltake care cu pricepere, iscusinta si materiale speciale au reusit sa conceapta acest produs.

Incepand cu designul, calitate si specificatii tehnice, Thermaltake a reusit sa respecte pe deplin conceptul BMW creand un mouse “fast&furious” si, mai mult decat atat, performant.

Mouse BMW este realizat in mare parte dintr-un aluminiu special ce se foloseste in aviatie si care ii confera robustete, in cazul unui gamer nervos, si un plus de greutate, atat cat trebuie, pentru a sta fix si sigur pe mousepad si a se misca la fel de bine precum o masina BMW.

Tot precum masinile construite de BMW, ce sunt recunoscute pentru motoarele puternice, si mouse-ul BMW are multi DPI, standard vor fi 5000 insa poate fi modificat pana la 8200.

Pe langa puterea DPI, designul atragator si bineinteles butoanele programabile, mouse-ul BMW este singurul mouse din lume ce are ventilatie statica, lucru care il face ideal pentru gamerii infocati carora li se infierbanta palma in momentele de intensitate maxima a jocului!

Mouse BMW va putea fi gasit in variate combinatii de culori si lumini, pornind de la un pret de 99 de dolari, asta in SUA, iar in Romania probabil il vom gasi in jur de 110-120 euro, ceea ce il face destul de accesibil pentru specificatiile sale si calitatea oferita.

Pot spune ca astept cu nerabdare sa ma “plimb” cu acest mouse BMW !

Daca ti-a placut, distribuie acest articol