Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Nu sunt un fan adevarat

Nu sunt un fan adevarat

12.10.2012

Am realizat ca nu sunt un fan adevarat, eu sunt un fan al personajelor, a melodiilor, a cartilor, in general un fan al creatiei omului, dar niciodata al omului.

Se spune ca un fan adevarat este si un fan al omului, al aceluia din spatele creatiei, despre care el, fanul, se intereseaza unde sta, cu ce se imbraca, ce mananca si cu cine. Personal, consider ca acest lucru este unul periculos din mai multe puncte de vedere.

In primul rand, cu cat afli mai multe despre un om, exista riscul sa iasa la suprafata lucruri care sa nu-ti placa, iar repulsia care o simti fata de acestea, se va resfrange si asupra creatiei si interesul fata de ea va scade. Plus ca asa s-au nascut tabloidele, un lucru nu tocmai sanatos pentru societate.

Un alt punct de vedere ar fi acela ca odata ce devii fanul unui om, el va fi folosit in publicitate, in ce creme, haine, masini si diete sa-ti recomanda, care de altfel, zice el, le-ar fi incercat. Si lucrul acesta te determina si pe tine sa le incerci, pentru ca nu-i asa, esti un fan adevarat!

Iar in ultimul rand, cand esti fanul unui om acest lucru naste idoli, iar societatea noastra nu are nevoie de idoli, are nevoie de creatori si autori de “produse” care sa inspire, sa motiveze si, daca se poate, sa schimbe lumea in mai bine.

Daca ti-a placut, distribuie acest articol

Ce spun cititorii

omulvaly

12.10.2012 la 07:44

Ai dreptate! Am experienta neplacuta a multor persoane pe care le-am indragit pentru ceea ce ele au facut , jurnalisti obiectivi, antrenori de fotbal, artisti si pentru ca alaturi de mine erau si alti care-i indrageau au ales sa fie niste marionete, au intrat in politica si au inceput sa lucreze pentru forta politica la care au aderat si au incercat sa-si atraga si fanii pe acel drum. Eu nu i-am urmat in acel nou demers, ba chiar m-am delasat de ei , dar multi altii i-au urmat , au votat cum li s-a sugerat si am ajuns sa avem deputati pe Irina Loghin, Dolanescu, Iordanescu si , de ce nu, localul Baesu!