Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

O partida de sex pentru un milion de like-uri

O partida de sex pentru un milion de like-uri

11.02.2013

Recent, una din cele mai renumite postari de pe Facebook, la nivel mondial, este poza a unui tanar impreuna cu o tipa, in care acesta spune ca daca primeste un milion de like-uri, fata va face sex cu el.

Oameni din intreaga lume, atat barbati cat si femei, au dat like si promovat acea poza pentru a il ajuta pe bietul baiat sa castige partida de sex mult dorita. In urma contributiei in masa a societatii online, respectiva poza a primit cu mult peste un milion de like-uri.

Daca cei doi au facut sau nu sex, asta putin ma intereseaza. Ce ma intereseaza este ca oamenii suporta cauze inedite si idei traznite.

Prin urmare, din punctul meu de vedere, aceasta cerinta de like-uri nu a fost decat un test social. Cineva istet a vrut sa vada ce alte metode de abordare si cauze mai sunt agreate de lumea virtuala, in vederea unor potentiale campanii de marketing online.

Pe langa acesta, ar mai fi si alte tipuri de experimente sociale, insa, cel mai odios mi se pare cel care pune in joc sensibilitatea oamenilor. Cel in care se cere un LIKE sau un SHARE la o poza cu un copil bolnav de tumoare/cancer intr-o stare foarte avansata. Astfel se spune ca in schimbul acestor actiuni, respectivul copil va primi cate 1$ pentru fiecare Like si 2$ pentru fiecare Share la respectiva poza. Insa oare cati oameni se gandesc cine va da banii si daca acea actiune de ajutorare este reala?

Din pacate, in majoritatea cazurilor, astfel de actiuni nu au rolul decat in a promova o pagina de Facebook, rezultatul fiind ca proprietarul acelei pagini castiga mai multi fani si mai multa reclama. Daca nu ma credeti, intrebati-ma cum si am sa va raspund.

De aceea, daca doriti ca actiunile voastre online sa aibe valoare, ganditi-va de doua ori inainte de a da LIKE&SHARE la o pagina de Facebook sau o poza. Asa vom reusi sa mentinem internetul ceva mai curat, cu mai putin Spam si mai mult
continut de calitate.

Daca ti-a placut, distribuie acest articol