Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

O problema grava cu Gmail

O problema grava cu Gmail

13.05.2013

Google este o companie leader de piata pe segmentul lor, insa chiar si asa trebuie sa fiti atenti cand folositi o aplicatie de la ei si nu sa va incredeti orbeste. Va spun acest lucru intrucat am descoperit recent o foarte mare si grava problema la serviciul lor de email si anume Gmail.

Este genul de problema despre care s-a discutat printre dinti si pe la colturi intrucat poate aduce un grav prejudiciu de imagine companiei Google.

Problema e in felul urmator. Daca tu ai o adresa  de genul “vasile.escu@gmail.com” si mai exista o alta persoana care are o adresa de e-mail “vasileescu@gmail.com” se intampla, uneori, ca serverul de mail in loc sa trimita mesajele in Inboxul tau, le trimite in cel al adresei fara punct. Iar acest lucru mi s-a intamplat de foarte multe ori si o pot dovedi. Norocul meu este ca eu sunt persoana care are adresa de Gmail fara punct. Din pacate insa, celalalta persoana a carei corespondenta am primit-o, nu se poate “lauda” cu acelasi lucru. Si da, l-am avertizat pe om, dar nu a luat nici o masura in aceasta privinta.

Gravitatea acestei probleme este ca violeaza intimitatea si securitatea mesajelor, a discutiilor care anumite persoane le poarta pe mail. Ba mai nou, cum Facebook iti trimite noutatile conform subscrierilor tale, imagineazati ca tot ce inseamna mesagerie si altele pot ajunge pe o alta adresa de e-mail decat a ta.

Pe scurt, Google ar trebui sa remedieze cat mai urgent aceasta problema, eu mai mult decat sa trag un semnal de alarma nu pot face. Si voi ar trebui sa fiti atenti ce adrese de Gmail va faceti, in asa maniera incat sa nu contina PUNCT!

Daca ti-a placut, distribuie acest articol

Ce spun cititorii

matthers

13.05.2013 la 06:41

Ia citeste tu documentatia oficiala aici: https://support.google.com/mail/answer/10313?hl=ro

Ceea ce ai scris ma face sa cred ca ai scris doar de dragu de a adauga articole ca si numar.

optimus > matthers

14.05.2013 la 05:20

Dupa cum ti-am raspuns si pe Facebook, ia citeste tu inca odata cu atentie articolul. Poate poate intelegi despre ce vorbesc.

Eroare este: eu am adresa “numeprenume”, altu are aceeasi adresa, dar cu punct, “nume.prenume” si se intampla ca uneori sa primesc mailurile lui si ghici ce? Persoana care i le trimite nu greseste cand ii scrie adresa, este fix cu punct.

Iar acest lucru il pot demonstra cu probe, dar cum dreptul la intimitate nu-mi permite sa public astfel de lucruri, in cazul unei cereri oficiale si demonstrate de la Google, pot oferi astfel de dovezi.