Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Oare Laszlo Tokes gandeste?

Oare Laszlo Tokes gandeste?

18.10.2012

Serios acum, Laszlo Tokes cand vorbeste si gandeste? Rationeaza ceea ce zice? Defapt, toti mai marii UDMR-ului au si ei o mica mica sfarama de luciditatea in mintea lor intunecata si rasista?

Taman ieri la intrunirea PPE, Laszlo Tokes i-a venit brilianta idee ca singura si unica sansa de salvare a Romaniei din criza este de a o transforma in federatie!

Pe bune, cata minte iti trebuie sa scoti acest retardism pe orificiul bucal cand stii ca Germania, al carei reprezentat era Angela Merkel, a fost federatie pe vremuri rele si intunecate? Sunteti cumva fascist domnule Laszlo Tokes?

Adica UDMR-ul la altceva decat divizarea Romaniei in mici teritorii nu se poate gandi? Cei din UDMR nu au si ei niste mame si sotii la care ar fi mai bine sa se gandeasca? Sunt ei chiar atat de lipsiti de bun simt?

Stimate Laszlo Tokes, in federatie o poti imparti pe… Ungaria si trebuie sa stii ca imperiul Austro-Ungar, in care voi erati un pasalâc cu drepturi, s-a prabusit de mult! Iar partidul UDMR si-a depasit, ofensator chiar, atributiile de a reprezenta interesele unei minoritati in cadrul parlamentului unei tari.

Ar trebui sa renuntati la fel si fel de tertipuri si subterfugii in a diviza tara asta, intrucat deja incep sa consider aceste lucruri ca un atac la integritatea ei.

Daca ti-a placut, distribuie acest articol

Ce spun cititorii

MunteanUK

22.10.2012 la 10:17

Cred ca întrebarea din titul este, pur si simplu, retorica…

Desigur ca gândeste si nu este recomandat a subestima capacitatile de gândire ale unor oameni rauvoitori si vicleni. Din pacate, acest tip de personaje gândesc mult mai bine si mai intens pentru scopurile lor malefice decât ‘oamenii de bine’.

De multe ori, pâna se trezesc acestia din urma, situatiile sunt foarte complicate de cei ca Tokes.

optimus

22.10.2012 la 10:20

Intrebarea din titlu este ironica, intrucat consider ca modul de gandire a respectivului personaj vis-a-vis de realitate este ofensatoare si usor retarda