Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Oferta Revelion 2017 hotel Kronwell Brasov

Oferta Revelion 2017 hotel Kronwell Brasov

18.10.2016

Pentru multi dintre noi Revelionul reprezinta unul dintre cele mai importante momente din an. Este seara in care ne adunam gandurile bune si oamenii dragi in jurul nostru pentru a intra in noul an cu zambetul pe buze si plini de energie. Este o seara de bucurie si relaxare, la care ambianta, mancarea si locatia au un aport important pentru o pretrecere de Revelion reusita.

Si dat fiind faptul ca Revelionul se intampla iarna, ce este mai frumos decat sa-l petreci la munte, unde ai toate posibilitatile si conditiile necesare pentru a te bucura de activitati precum schi, snowboard sau sanius. Iar cand toate acestea le gasesti armonios aranjate intr-o singura oferta de Revelion, de la cazare si mancare pana la transport si activitati specifice anotimpului, tot ce-ti ramane de facut este sa te bucuri din plin si sa traiesti momentul.

In cazul in care doresti sa petreci Revelionul 2017 la Brasov, Kronwell Hotel are pentru tine o oferta deosebita, impartita in  2 pachete, atent structurate, astfel incat tu, familia ta si prietenii tai sa aveti parte de un sejur si o petrecere asa cum va doriti. In plus va puteti bucura de toate conditiile, confortul si eleganta unui hotel de 4 stele.

Primul pachet include servicii de cazare, mic dejun si petrecerea de Revelion. La care aveti posibilitatea sa adaugati optiuni extra precum “Junior Celebrations” si “Snow Wonders”.

“Junior Celebrations” se adreseaza celor mici si include petrecerea de Revelion, ateliere creative, karaoke si lectii de dans, program de desene animate si multe alte surprize care ii vor bucura pe copii, dar si pe parinti. Astfel, parintii vor putea sa se bucure de sejur cu acces la centrul de SPA&Wellness din cadrul hotelului.

Daca sporturile iernii se numara printre hobby-urile voastre, atunci va recomandam sa alegeti si extra-optiunea “Snow Wonders” unde puteti schia in Poiana Brasov cu instructori profesionisti. Aceasta optiune se adreseaza atat copiilor cat si adultilor.

In cazul in care nu aveti nevoie de cazare, puteti alege cel de al doilea pachet care include doar petrecerea de Revelion.

Si ca veni vorba de petrecerea de Revelion, aceasta va fi animata de Orchestra Mirel Manea si Nicoleta Nuca, care vor avea grija sa nu stati prea mult la mese decat pentru a servi rafinatele si delicioasele mancaruri din meniul “Gala Dinner”.

Daca pana acum totul vi se pare atractiv si armonios, va invit sa aflati mai multe despre oferta de Revelion 2017 Kronwell Hotel Brasov accesand link-ul de mai jos.

http://kronwell.com/revelion-2017-brasov/

Daca ti-a placut, distribuie acest articol