Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

ONU vrea internetul monitorizat si nu doar internetul

ONU vrea internetul monitorizat si nu doar internetul

25.10.2012

Dupa ce abia am scapat de tampenia de A.C.T.A, acum ONU se pare ca are probleme de securitate cu teroristii si de aceea doreste ca anumite sectoare de interes maxim sa fie indeaproape monitorizate.

In primul si in primul rand internetul, intrucat se pare ca teroristii stau pe retele de socializare precum Facebook si Twitter la taclale, mai dau un LIKE, mai un POKE si bineinteles promoveaza terorismul si instiga la acte de terorism impotriva guvernelor si a anumitor corporatii.

Cum retelele de socializare nu le sunt suficiente, teroristii discuta pe messenger si skype, pregatesc atacuri si de aceea absolut orice conversatie de oriunde si a oricui din lume, va fi stocata si va putea fi analizata de catre cei de la ONU. Asa ca no more cybersex, nu de alta dar ati putea fi confundati cu teroristi ce vorbesc codat folosind expresii de genul “da-i in cap” sau “ia-o pe la spate”

Bineinteles ca si telefoanele vor fi sub stricta lor atentie, apelurile, sms-urile si mms-urile vor fi stocate si citite de catre specialistii anti-horror  anti-tero de la ONU.

Iar cum niciodata nimic nu e de ajuns, ONU vrea ca absolut toate jocurile video ce au ca subiect razboiul, mafia, sa fie atent monitorizate in speta cele care pun jucatorul in rolul unor potentiali teroristi simuland atacuri cu bomba sau rapiri de persoane, asa ca am putea zice un calduros si sincer adio jocurilor precum GTA, Assassin’s Creed si Counter-Strike! Vom trece toti la jocuri pacifiste gen tetris si Super-Mario.

Cand te gandesti ca actuala tehnologie permite sa gasesti pe oricine chiar si in gaura de sarpe si vezi cum organizatii precum ONU recurg la astfel de actiuni puerile, realizezi ca practic ei nu-si doresc eradicarea totala a terorismului ci doar mentinerea lui sub control. Bineinteles de ce ar dori asa ceva cand terorismul aduce anual miliarde de dolari profit in buzunarele guvernului american si al firmelor producatoare de arme si munitii cat si in buzunarele tatucilor din mama Rusia.

Daca nu s-ar mai dori cu atata inversunare globalizarea si daca nu s-ar mai propavadui si impune pana la paroxism minunata “democratie” poate nu ar mai fi asa multi teroristi. Dar o mana o spala pe cealalta, iar scopul scuza mijloacele.

 

Daca ti-a placut, distribuie acest articol

Ce spun cititorii

Alina

25.10.2012 la 08:11

Se sinucid anual mai multi oameni decat mor la un “atac terorist”. Ma duc sa impletesc sosete, …… virtual, andrelele pot fi periculoase :)))

optimus > Alina

25.10.2012 la 08:15

Pai aia de se sinucid tot teroristi sunt, doar ca nu mai suporta dubla identitate :)) Spor la impletit sosete si sa le faci anti-tero! 😀

AleKs

22.11.2012 la 06:45

Semnati petitia! Nu lasati ONU sa controleze internetul! Dati petitia mai departe si nformati-va! https://www.whatistheitu.org/