Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Partea buna din criza economica

Partea buna din criza economica

21.05.2013

Probabil multi oameni privesc criza economica precum ceva hidos si monstrous, iar eu nu neg acest lucru. Am spus-o in multe articolele anterioare, chiar in ultimul am privit aceasta criza ca pe o arma de asuprire a populatiei.

Acum, gandind pe principiul “Pentru marele bine trebuie facute si sacrificii”, mi-am propus sa incerc sa vad daca exista si o parte buna a crizei economice.

Astfel, pe langa micile si multe prea vechiculatele semi-avantaje precum scaderea consumului, in conditiile in care si asa cumparam mai mult decat consumam, cat si ieftenirea anumitor produse si servicii precum imobiliarele, despre care putem spune ca abia acum au pretul corect, marele bine din spatele acestei crize este omogenizarea Uniunii Europene.

Gandita si dezvoltata pe principii economice, dar dorindu-se transformarea ei intr-un stat unit, precum SUA, a aparut necesitatea unui factor care sa apropie si mai mult tarile ce o compun. Profitand de criza economica mondiala, s-a dorit mentinerea controlata a ei in cadrul UE cu rol de a aduce economia tarilor la aproape acelasi nivel.

Odata atins acest punct, putem spune ca am facut primul adevarat catre o uniune omogena si un stat european unit. Si intrucat banul face pamantul sa se invarta, oamenii vor incepe sa circule mai mult in cautarea de afaceri si locuri de munca, prin urmare si populatia din UE va incepe sa se omogenizeze. Da stiu, acest lucru a adus multe necazuri, dar dupa cum spuneam pentru marele bine trebuie facute si sacrificii.

Ramane de vazut pentru cine acest “mare bine” va aduce foloase.

Daca ti-a placut, distribuie acest articol

Ce spun cititorii

Catalin

11.06.2013 la 05:02

Este bine ca exista si oameni care pot vedea partea plina a paharului sau macar sa si-l imagineze.