Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Pe tricolor e scris Iubire!

Pe tricolor e scris Iubire!

01.12.2012

Pe tricolor e scris Iubire pentru ca nu ai cum sa nu te indragostesti de natura acestei tari, de peisajele ei unice si de spectacolul ce il ofera acestea. Aproape fiecare dintre noi avem cel putin o poza unde ragasim acest spectacol, o poza ce exprima o bucatica din aceasta tara si care seminifica dragostea noastra fata de aceste locuri.

Pe tricolor e scris Iubire deoarece mancarea noastra traditionala este ce mai gustoasa si e facuta cu multa dragoste pentru ca ne hraneste de cand eram mici, iar gustul ei ne-a ramas intiparit in minte. Nu ne putem imagina sarbatorile fara mancarurile noastre traditionale, fara o tuica, un vin, un sprit.

Pe tricolor e scris Iubire fiindca in Romania am vazut lumina zilei, iar primele cuvinte au fost, cei drept stalcite, in limba romana. Aici am cunoscut magia derdelusului, primii prieteni, care ii am si azi, frumusetea unei copilarii simple, coltul de paine si miezul ei cald. Aici am ras si am plans pentru prima data, am tipat de bucurie si am tacut uimit. Aici am cunoscut cele mai frumoase fete, cei mai buni oameni si un puternic optimism.

Oriunde ai fi plecat in aceasta lume, de cate ori vezi tricolorul este imposibil sa nu iti vina dorul de casa, de parinti, de rude, de prieteni, de locurile dragi si asta pentru ca dorul vine tot din Iubire.

Pe tricolor e scris Iubire pentru ca din dragostea de tara multi oameni si-au dat viata sa o apare, sa o protejeze si sa o uneasca, iar fara aceasta Iubire, Unirea nu ar fi fost.

La multi ani România!

Daca ti-a placut, distribuie acest articol