Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Percutionist la funduri

Percutionist la funduri

14.02.2013

Inainte de toate vreau sa va fac o marturisire. Cand am vazut acest clip, despre care voi comenta in articolul de fata, la scrierea titlului in loc de “Percutionist” eram sa scriu “Percurtionist” si sincer nu cred ca greseam. Drept pentru care voi folosi ultima titulatura pe desfasurarea acestei povesti.

Pana mai ieri, credeam ca romanul este inventiv, el fiind capabil sa cante la frunza, fluieru piciorului si pe stomacul gol. Se pare insa ca m-am inselat. Mai nou, un tanar percutionist din Spania si-a descoperit talentul de a face percutie la cururi. Si nu orice fel de cururi ci unele faine, rotunde, aratoase si de femei!

Astfel, el devine primul Percurtionist din lume si odata cu acest lucru se legalizeaza bataia femeii la cur. Deasemeni si datu’ la buci prinde un alt inteles si un alt scop.

Cat despre muzica acestui percurtionist, pot spune ca este una foarte.. proFUNDa. Transmite un mesaj, parca iti vine sa-ti iei femeia si sa-i arzi vreo doua peste fund. Nu de alta, dar omul merita acompaniat.

Dar stau si ma gandesc, ca orice muzician, el trebuie sa-si acordeze cand si cand instrumentele la care canta? Cumva acestea mai rasufla uneori si falseaza anumite note, iar pentru asta mai baga un deget pentru reglarea sunetului? Sau cumva daca le schimba chilotii cu unii mai stramiti notele iesa mai inalte?

Ca sa nu mai zic de fete, vai de curu lor! Dupa concert, o saptamana stau cu fundu-n copca, la racoare si de dormit vor dormi in picioare. Macar nu vor avea celulita. 😀

Sunt multe intrebari in mintea mea, acest film… ce sa zic..mi-a schimbat ideea despre viata. Daca eram mai mic de varsta, cu siguranta spuneam “Cand voi fi mare vreau sa ma fac Percurtionist”. Dar macar poate urmasii mei vor avea aceasta sansa.

Parca-l vad pe fi-miu venind acasa cu 4 funduri de gagici dupa el si sa-mi zica.. “Tata, de azi ma apuc de muzica”. Ehe…ce vremuri ne asteapta. 🙂

A, ca sa nu uit! Percutionistul despre care am vorbit se numeste Jorge Perez Gonzalez si formatia sa, Patax. Pagina sa de Facebook este http://www.facebook.com/bandapatax. Are si site http://www.patax.es unde puteti gasi melodiile lui, bineinteles, nu cantate la funduri. Filmuletul de mai sus a avut ca scop sa faca public indemanarea lui si sa atraga fani. 😉

Daca ti-a placut, distribuie acest articol