Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Plictiseala…

Plictiseala…

03.10.2012

Plictiseala sau doar o stare generala...

Plictiseala sau o stare generala? Iata una din intrebarile existentiale ce chinuie omul modern atat la munca, acasa cat si la scoala.

Plecat nu de mult din neolitic si ajuns in timpuri moderne cu viteza luminii, omului din zilele noastre ii e greu sa faca diferenta intre cele doua stari, regasindu-se in imposibilitatea de a isi raspunde la aceasta intrebare chinuitoare.

Insa, multumita oamenilor de stiinta de la “Institutul de Pareri si Impresii”, noi, cei de la “Jurnal de Blog”, iti dezvaluim in premiera absoluta mecanismul revolutionar prin care iti poti da seama de stare, afland astfel si raspunsul la aceasta intrebare, “Plictiseala sau o stare generala?”

Mecanismul pe cat de revolutionar, pe atat de simplu, sa ia o foaie de hartie, de preferat simpla, A4, se mototoleste cu grija, se aseaza pe masa, in fata ta, si incepi apoi sa o privesti intens, cu atentie sporita, iar daca incepe sa fosneasca, clar ai puteri supranaturale, insa daca dupa jumatate de ora, realizezi ca nu se intampla nimic atunci clar, e plictiseala!

 

 

Daca ti-a placut, distribuie acest articol

Ce spun cititorii

Alina

03.10.2012 la 13:11

O sa incerc si eu … dar totusi cred ca am puteri supranaturale :)))