Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Previziunile saptamanii

Previziunile saptamanii

17.12.2012

Pentru ca azi e Luni si pentru ca aceasta este, poate, cea mai importanta saptamana din anul 2012, am cateva previziuni pentru voi.

In primul rand, in aceasta saptamana lumea va fi bombardata de vesti despre sfarsitul lumii si prezicerile mayase. Nu de alta dar Vineri, pe 21 decembrie, nu se stie inca ora, pentru a `nspe miliarda oara vine sfarsitul Lumii! Asadar luati-va liber sa-i vedeti pe cei dragi si sa va petreceti timpul cu acestia. Nu va mai injurati intre noi pentru ca e pacat sa mori suparat. Bineinteles, sa mori de oftica.

Tot in aceasta saptamana, Facebook-ul va fi bombardat de miliarde de poze cu brazi impodobiti, uraturi de Craciun, poze cu zapada si oameni din zapada.

Si cum toate acestea nu erau de ajuns, saptamana asta va fi cea mai aglomerata saptamana din an. Toate mall-urile, magazinele si strazile vor fi pline ochi. Mii de oameni se vor imbulzi sa-si faca cumparaturi atat pentru sfarsitul Lumii, dar mai ales pentru Craciun, asta in cazul in care vom supravietui.

Prin urmare va doresc la toti nervi de otel, deoarece aia de fier ruginesc mai repede si foarte multa rabdare! Vedeti ca saptamana asta sunt promotii la Prozac! 😀

Daca ti-a placut, distribuie acest articol