Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Prietenia la femei si prietenia la barbati

Prietenia la femei si prietenia la barbati

29.05.2013

Cand esti barbat, viata e simpla. Te trezesti, mananci, te c*ci, muncesti, dai la b*ci si te culci. Noapte buna!

La fel de simpla este si prietenia dintre barbati. Se cunosc, vorbesc din senin, chiar si de la o basina, descopera ce au in comun, la naiba, tuturor le place berea, femeile si masinile, astfel ramane sa mai iasa si pe alta data. Cam asa se leaga o prietenie intre barbati.

In cealalta tabara, a femeilor, acolo prietenia este un adevarat ritual ce implica analiza, interogatoriu si pastrarea suspiciunilor asupra unor aspecte ce vor ramane neclarificate in pofida faptului ca sunt destul de limpezi.

In primul rand, cand se intalnesc, se masoara de sus pana jos in a descoperi defectele fizice, adica punctele slabe ce vor urma a fi atacate prin cuvinte “mieroase” in cazuri cand nevoia o cere. Apoi se intereseaza una de cealalta cu cine mai este prietena dintre femei. Daca au dusmani comuni atunci e un lucru bun, daca una din ele este prietena cu dusmanul celeilalte atunci e foarte grav.

Mergand pe acelasi fir se vor interesa si cu cine si de cate ori a fost celalta “combinata” si cu cine este impreuna acum. Astfel, daca a fost “combinata” de multe ori este curva, daca este impreuna cu un tip de care si celeilalte ii place, atunci este cea mai mare curva, iar daca a fost combinata de prea putine ori pentru varsta ei, atunci viata respectivei e prea neinteresanta ca ele sa fie prietene.

Iar la final, ca ultim pas important al acestui ritual, vine “interogatoriul”. Adica cele doua se intalnesc la o cafea si incep sa povesteasca despre viata purtand un dialog sub forma de intrebari adresate una celeilalte. Bineinteles ca raspunsurile primite vor fi mereu inconjurate de aura suspiciunii, pentru ca deh, ca femeie stie ca cealalta poate ascunde ceva, nu?! Pe urma, daca totul este ok, ce dracu’ o fi insemnand asta la ele, ramane ca cele doua sa se mai vada si alta data. In caz contrar, una din ele va incepe sa se joace cu telefonul mobil, prefacandu-se ca citeste mesaje, pana in punctul cand isi va cere scuze spunand ca trebuie sa plece urgent ca s-a intamplat ceva cu X, unde X poate fi orice.

Si asa, tot acest ritual ar putea reprezenta, abia, primul pas spre o prietenie. E de retinut totusi ca foarte rar o femeie se imprieteneste cu o alta in mod direct. In cele mai multe cazuri, doua femei devin prietene doar daca sunt prezentate de o a treia. Practic aici intervine garanatul, acea a treia femeie care garanteaza ca cele doua sunt, in proportii mari, compatibile. Simplu, nu? 😛

Daca ti-a placut, distribuie acest articol