Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Primul ministru Ponta a avut o criza de ipocrizie.

Primul ministru Ponta a avut o criza de ipocrizie.

06.01.2013

Primul ministru Victor Ponta cred ca tocmai a avut o criza de ipocrizie. Avand in vedere ca nu a putut sa faca o coalitie de guvernare cu partidul UDRM, s-a gandit ca totusi sa asigure locuri calde catorva reprezentanti ai acestui partid, ca nu cumva, poate, minoritatea sa se simta neglijata.

Prin urmare Ponta l-a ales pe Gyorgy Frunda ca sa-i fie consilier pe probleme juridice, internationale si de minoritati, iar la ministerul Educatiei l-a pastrat in continuare pe Kiraly.

Nu sunt vreun rasist, antisemit sau antioameni, dar cand vine vorba de partidul UDMR, mi s-a acrit sa-l vad mereu ca partid de balama. Orice guvern ar fi la conducere, indiferent de culoarea politica, trebuie sa fie prezent si UDMR-ul.

Sincer, pot respecta si respect orice minoritate si dorintele rezonabile ale acesteia, fara ca ea sa aibe reprezentanti pe pozitii cheie. Dar ma rog, poate la revolutia din 89 au semnat unii cine stie ce, de tot ii vad pe al de astia mereu la putere.

Dar acum daca tot e Kiraly la Educatie, mi-as dori ca sa introduca pe lista proiectelor din 2013 si limba romana ca limba obligatorie de studiu pentru maghiari. Nu de alta, dar am vaga senzatie ca traim in Romania si as vrea sa pot vorbi in romana peste tot unde ma duc in tara mea!

Daca ti-a placut, distribuie acest articol