Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Publicitate pe scara blocului

Publicitate pe scara blocului

07.05.2013

Daca de spamul din casuta postala electronica pot scapa si il pot ignora de-ndata, de spamul din casuta postala de la bloc si toate hartiile lipite pe toti peretii si usile, mai greu.

Va spun sincer, m-am saturat de cate hartiute, fituici si cataloage primesc/gasesc in posta, dar si de toate afisele lipite pe usa de la bloc sau cea de la lift. Uneori chiar ma amuza cand vad ca se lipesc unele peste altele, deh e concurenta mare.

Insa acest mod de publicitate este deranjant vizual, creaza mizerie, intrucat oamenii le rup si le lasa pe jos, si plus nici nu are impactul dorit. Stau si ma gandesc ca poate au fost si oferte bune, insa zapacit de atata maculatura, le-am mototolit pe toate si aruncat la gunoi.

Drept pentru care am gasit o solutie civilizata pentru ambele parti sau cel putin asa-mi place sa cred.

Nu ar fi frumos daca fiecare scara de bloc ar avea un mare avizier dedicat acestui tip de publicitate si care sa fie administrat de seful de bloc/scara? Astfel, cand cineva vrea sa puna o reclama pe acel avizier, contacteaza persoana raspunzatoare, ii plateste o mica taxa si are o reclama asigurata in acel bloc. Asa reclama o vad toti cei interesati, nu se rupe si nu se face mizerie. Iar acel bloc mai castiga si un banut pentru curatenie sau alte necesitati.

Pentru asta mai ramane de convins administratorul, seful de scara, locatarii si de educat pe cei cu reclamele, dar zic ca se merita incercat. Macar in blocurile in care sunt mai multi oameni deschisi la minte si usor-usor modelul va fi adoptat si de restul.

Daca ti-a placut, distribuie acest articol