Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Creare site web si magazin online. Servicii web design.

Creare site web si magazin online. Servicii web design.

20.03.2014

Creare site web, creare magazin online, doua servicii de web design importante, de care activitatile unei firme depind tot mai mult. Prezenta pe Internet este vitala, insa atentie la modul in care o facem.

Bineinteles, nu toti detinem acelasi buget sa realizam un site web. Unii isi permit mai mult, altii mai putin, dar important este ca ceea ce obtinem sa ne reprezinte si sa targeteze nisa noastra de clienti.

Probabil sunt multi cei care fac cautari pe Google precum “realizare site web ieftin” sau “site web gratuit” insa atentie mare la urmeaza sa primiti daca apelati la astfel de servicii.

In foarte multe din cazuri un site web gratuit sau un magazin online gratuit implica si limitari de acces, personalizare, dar mai ales de optimizare pentru motoarele de cautare. Iar acest ultim aspect este esential pentru prezenta afacerii tale pe Internet. Situatii similare pot aparea si in cazul unor site-uri web sau magazine online ieftine. Aici, realizatorii folosesc platforme “open source” si templateuri, ceea ce nu e un lucru rau atat timp cat au o minima de customizare si optimizare. Mai ales ca unele dintre aceste platforme “open source” au si gauri de securitate, iar o data ce se stie de ele site-ul tau poate fi exploatat foarte usor intr-un mod neplacut.

Pentru a evita astfel de situatii neplacute, va recomandam sa lucrati cu o firma de web design care este capabila sa va ofere solutii profitabile chiar si pentru bugete modeste. O astfel de firma va sti intotdeauna ce sa aleaga si pe ce sa axeze mare parte a bugetului astfel incat sa se obtina un site web sau un magazin online competitiv.

JurnalDeBlog.ro este conceput de Evo Biz Studio (www.evostudio.ro) care au reusit sa faca din acest blog unul performant in cautarile pe Google. Ii recomand cu caldura, chiar si pentru o simpla consultanta. Vor reusi sa va lamureasca multe dintre neclaritatile pe care le aveti cu privire la ce inseamna un site web sau un magazin online.

Daca ti-a placut, distribuie acest articol