Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Romania are cea mai mare pondere de vite si dobitoace bipede.

Romania are cea mai mare pondere de vite si dobitoace bipede.

19.08.2013

De peste 30 de ani locuiesc intr-un loc superb de pe Pamant, se numeste Romania. Aceasta tara, pe cat de bogata natural este, pe atat de multe Vite si Dobitoace cu chip uman locuiesc in dansa. Chiar daca sunt bipede, aceste animale au foarte multe trasaturi de caracter cu pari si imparicopitatele.

In primul rand aceste vite traiesc in turme sau chiar hoarde. Au un limbaj articulat insa lipsit de sens. Scrierea lor de mana este abia interpretabila, iar limba in care scrie e una lipsita de ortografie si gramatica. Multi cercetatori au banuit ca aceste animale se inrudesc cumva cu prima varianta de om, insa datorita IQ-ului extrem de scazut au ajuns la concluzia ca ele sunt defapt rezultatele unei incrucisari nefericite dintre prosti si vaci sterpe, cele din urmand dandu-le nastere.

Aceste dobitoace emana in jurul lor o lipsa totala si cretina de bun gust si bun simt. Adesea considerandu-se foate frumoase si, cel mai important, JMEKERE. Modul lor de rationare este foarte asemantor unui ragait brutal si fortat, adica scurt si dureros.

Mai departe am sa va prezint trei modalitati prin care puteti recunoaste cu ochiul liber astfel de animale.

In primul rand daca un trotuar are o latime de 4metri, ele vor circula, tropaind in sictir, fix pe mijlocul drumului, neoferind nici o urma de intentie in a se feri cand cineva vine din sens opus sau din spate.

In al doilea rand sunt foarte, dar foarte laudaroase. Atunci cand gatesc mancare, adica o data la luna, ele obisnuiesc sa tina usa de la grajd deschisa pentru a se simti, in tot blocul, mirosul de rahat ranced si ars a ceea ce obsinuiesc sa ingurgiteze.

Iar in al treilea rand, in mijloacele de transport orasenesti(hehe.. ce expresie) ele vor ocupa mereu locul de la usa, blocand astfel accesul celorlalti pasageri ce intentioneaza sa urce sau sa coboare. Acest fapt este explicabil intrucat animalelor le este teama de captivitate.

Bineinteles ca mai sunt si alte modalitati, insa aceste trei sunt cele mai elocvente cu ajutorul carora poti remarca cu usurinta “jitele” din jurul tau.

Problema cea mai mare la aceasta specie inutila este ca se inmulteste extrem de rapid si necontrolat, iar datorita asemanarii, la suprafata, cu omul, ele sunt protejate de anumite drepturi ce nu permite starpirea lor in masa.

Daca ti-a placut, distribuie acest articol

Ce spun cititorii

A.T.

19.08.2013 la 20:24

lista poate continua! am citit materialul tau de cateva ori si de fiecare data m-am dus cu gandul la chestiile care ma deranjeaza la oameni! sunt multe! probabil ca si noi insine deranjam prin multe~ badaranismul e cea mai recenta chestie care ma scoate din sarite!

optimus > A.T.

22.08.2013 la 12:58

Da, stiu. Lista este foarte mare din pacate, insa am ales cele mai reprezentative “caracteristici” care pot fi intalnite la o mare de oameni.

Ce este si mai trist e faptul ca lucrul asta a devenit un trend adoptat, pe zi ce trece, de tot mai multi.

Luciana

02.09.2013 la 21:53

Tot in mijlocul de transport in comun, in zilele in care este foarte aglomerat, te intreaba daca cobori la prima, urmand sa isi faca loc cu coatele sa treaca in fata ta, dupa ce ai spus cat ai putut de clar ca DA, cobori. Sau asta se intampla numai n Bucuresti?

Ichim Petronela Mihaela

30.01.2014 la 10:46

((….Trist este faptul ca lucrul acesta a devenit un trend adoptat ,pe zi ce trece de tot mai multi …..))