Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Samsung Galaxy S4 consuma mai putina energie

Samsung Galaxy S4 consuma mai putina energie

13.03.2013

Au mai ramas cateva ore pana maine, 14 martie, cand se va lansa oficial noul Samsung Galaxy S4. Chiar si in atat putin timp ramas, zvonurile despre Galaxy S4 sunt din ce in ce mai multe.

Unul dintre cele mai recente face referire la faptul ca acest smartphone va fi echipat cu un display bazat pe celule fosforescente. Tehnologie cunoscuta sub numele de Pholed.

Comparativ cu ecranele AMOLED care au lumina fluorescenta, cele PHOLED se bazeaza pe o lumina fluorescenta. Acest lucru duce la un consum redus al bateriei cu pana la 25%. Ceea ce este extrem de util, mai ales ca se asteapta ca noul Galaxy S4 sa fie dotat
cu un procesor octo-core. Prin urmare energia e vitala.

Tot pentru a mai economisi din energie si a prelungi viata ecranului, anumite functii tactile au fost inlocuite de privire. Este suficient sa misti ochii intr-un sens sau altul pentru a realiza o actiune. Gasesti AICI mai multe detalii despre asta.

Prin urmare, Samsung Galaxy S4 se pare ca este vedeta numarul unu in categoria telefoanelor inteligente. Abia astept sa apara si in Romania sa-l butonez! 😀

Daca ti-a placut, distribuie acest articol