Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Samsung Galaxy S4, specificatii tehnice si aspect

Samsung Galaxy S4, specificatii tehnice si aspect

05.03.2013

Samsung Galaxy S4 va fi lansat pe data de 14 Martie. Cum a ramas putin timp pana atunci,  deja revistele si blogurile de specialitate parca au luat-o razna. Care mai de care se intrec in a-si da cu presupusul cum va arata noul Galaxy, ce specificatii tehnice va avea si in ce gama de culori va fi disponibil. Unii mai indrazneti posteaza pe internet diverse poze cu potentiale machete ale acestui telefon mobil.

Cand traiam in era telefoanelor cu butoane, nu era asa agitatie. Daca aparea un nou model de Alcatel sau nu, putin iti pasa, erau cativa care urmarea brandul Nokia si cam atat. Insa de cand cu lansarea primului Iphone, domeniul telefoanelor mobile a devenit o moda.

Dar sa nu vorbim despre concurenta acum. Din toate cele citite de mine, se pare ca noul Samsung Galaxy S4 va avea urmatoarele specificatii tehnice:

  • procesorul, partea cea mai importanta din punctul meu de vedere, se zvoneste ca va fi fie un quad-core (4 procesoare) sau un eight-core (8 procesoare).  A doua varianta mi se pare putin ridicola, doar sa te apuci sa faci grafica intensiva de pe telefon.
  • 2 Gb RAM disponibili, ceea ce e bine.
  • spatiul de stocare va avea doua variante, una de 16Gb si cealalta de 32Gb.
  • ecranul telefonului va avea o dimensiune generoasa, de 5inch si o claritate FullHD (1080p).
  • camera foto va fi de 13MP, iar cea frontala de 2.1MP. Despre camera foto, umbla vorba ca va putea fotografia panoramic la 360grade (nu celsius).
  • sistemul de operare e Android 4.2. Chiar daca unele guri spuneau ca Samsung, va aduce odata cu S4, propriul sistem de operare.
  • iar in rest, binecunoscutele caracteristici precum WiFi, 3G, 4G, NFC, Bluetooth 3.0.

Despre Galaxy S4 se mai zvoneste ca nu va avea butonul de Home, asta in favoarea ecranului mare. Tot din acelasi ciclu, se spune despre bateria acestui smartphone ca se va putea incarca wireless. Oricum ar fi si oricare ar fi configuratia finala, valva mare produsa in jurul lui Galaxy S4 il face sa fie un concurent important si competent in fata lui Iphone.

Si ca aceasta valva sa fie intretinuta, cei de la Samsung s-au gandit sa lanseze si un teaser pentru acest smartphone.

Daca ti-a placut, distribuie acest articol