Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4

17.11.2012

In timp ce Samsung Galaxy S3 este cel mai bine vandut, apreciat si dorit smartphone de pe piata, clientii deja se gandesc, probabil, ce functii si noutati va aduce urmasul sau, Samsung Galaxy S4.

Cum cu totii stim de batalia asidua si foarte stransa dintre Apple si Samsung si deasemeni faptul ca Iphone are cel mai bun display din lume, mai ales Iphone 5, cei de la Samsung si-au propus sa-l depaseasca si sa Apple-ul si din acest punct de vedere.

Astfel Samsung Galaxy S4 va veni echipa cu un ecran de 5″ HD SUPERAMOLED ce va avea 441pixeli per inch, comparativ cu cei 326 pixeli per inchi detinuti in prezent de Iphone 5.

Cum va raspunde Apple la aceasta provocare ramane de vazut, insa pana atunci putem admira noul display a lui Galaxy S4 in ianuarie 2013 la C.E.S (Consumer Electronics Show).

Se pare ca putin cate putin Apple pierde din felia de market share ce o detinea, insa lupta pe piata telefoanelor smartphone si a tabletelor va fi si mai stransa incepand din primavara anului 2013, intrucat vin puternic din urma companii precum LG si Sony.

Daca ti-a placut, distribuie acest articol