Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Scrisoare deschisa catre toate fetili

Scrisoare deschisa catre toate fetili

18.04.2013

Ola fa fetili,

Sunt un baiat simplu cu stima fata de sine si dragoste fata de tot ce e frumos. Zilnic ma lupt cu mine insumi si fac efortu apoteotice in a-mi infrana pornirea misogina. Dar asta nu e de ajuns. Am nevoie si de ajutorul vostru.

Drept pentru care, ca sa reusesc in planu meu de infranare as vrea sa va dau un peu de advice, ca precum ar fi niste sfaturi. Intelegi? Hai sa detaliem.

1. Atunci cand va imbracati toata in negru, dar iti iei sosete albe in picioare este ca si cum te-ai duce la preot sa te marturisesti ca la ginecolog. Altfel spus iti tradezi lipsa de pricepere in materie de bun gust si asortare a hainelor. Esti cum ar spune chinezu “Afoana la behait precum o capra de taiat lemne.”

Atentie dragelor ca odata cu asta tradezi si sorgintea voastra de “tzoapa”. In acest caz, cu siguranta ai fi mai “sexy&cool” desculte. 😉

2. Daca reusiti, cu eforturi sustinute de mamaia(litoralul), sa te imbraci chipurile cu gust, ai grija la ce scoti pa gura. Cand incepi sa vorbesti cu un accent de “sh” in loc de “si” la care mai adaugi un instinctual “f”, mai bine te-ai basi. Cel putin ai fi amuzanta.

3. Fa doamna! Si aici ma refer la cele care au copii (adica plozi/boraci pt ca este unele care nu stie ce e ala “copil”). Daca incepi sa vorbesti cu copilu tau de genu “Tre’ sa fii cuminte mama, uita-te la ceilalti copii cum sta cuminti aliniati la rand”, tre sa stii ca acela este momentul in care tocmai te-ai cac*t in viitorul plodului tau. Din acea clipa, el va conjuga doar la persoana treia singular.

Fetili, momentan cam atatica. In caz ca va placut tare mult sugestiile mele, voi reveni si cu altele. Iar daca ai citit aceasta scrisoare si nu ti s-a parut nimic ciudat la mesaj, nimic anagramat, atunci sa stii ca iti este adresata intrutotu.

Cu totala si netarmuita indiferenta, aceleasi intotdeauna mereu,
Eu!

*Nota1: Acest articol nu este un pamflet ci este o totala bataie de joc! Glumesc, este un pamflet, dar reprezinta realitatea 😀
*Nota2: Pentru cele care s-au simtit “atinse” de aceasta scrisorica, ma bucur. Ganditi-va la mine ca la singura persoana care a reusit sa va intre in minte de la distanta.
*Nota3: Pentru toti ceilalti, care sunt in asentimentul meu, am o rugaminte, distribuiti acest articol si asa veti ajuta multe feti in suferinte

Daca ti-a placut, distribuie acest articol

Ce spun cititorii