Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Scrisoare deschisa catre toti bajetii

Scrisoare deschisa catre toti bajetii

25.04.2013

Dupa scrisoarea deschisa catre toate fetili, a venit acum randul bajetilor sa le scriem cate una-alta. Mentionez ca aceasta scrisoare a venit ca cerere din partea celor care au citit si au fost de acord cu cea anterioara (fetele), drept pentru care le multumesc.

Asa ca ca sa pastrez stilul de scris… Ba bajetzi care esti,

1. Daca te tundeti ca aia de la DeepCentral, va imbracati ca 50Cent si dansezi manele, credeti-ma pe mine ca nu aveti nici o incredere in voi. Tu cu tine nu te intelegi. Mai rau este ca multi nu va mai pot crede cand spuneti ceva si pe bune ca asa este. Nu poti fi un cameleon indecis(sopârlă d-aia de-si schimba culorile ca curcubeu) sa licaresti ca neonu stricat din baie in toate culorile. Asta nu e stil, e zoofilie sociala.

2. Aveti grije ca la pantalonii negre se poarta sosete albe doar daca ti-a luat foc casa si nu ai gasit ceva mai destept sa-ti iei in picioare. La fel cum pantofii merg la pantaloni sport numa’ atunci cand ti-a murit bunica-ta si o ingropi in vie.

3. Si nu in ultimu loc, daca va luati pe tine camesa d-aia cu doua numere mai mica ca sa-ti steie dejghiocată pe la nasturi, nu inseamna ca esti Macho si nici Puta si nici Madre. Hai bine, probabil doar Puta. Chiar si asa, in cel mai fericit caz fetele vor intelege ca esti sarac iar camasa ai capatat-o. Iar sexul din mila este ca si cum te-ai masturba (a face l*ba) cu mana celui mai bun tovaras.

Totusi ai si un avantaj, fetili te vor considera mistoc si se vor hilizi. Deci oricum, iesti pa trend, dar in grupul vostru, care speram sa ramana doar o amintire urata.

Bineinteles ca ar mai fi si altele de zis, dar le las pe fete sa o faca (spuna) ca au loc.

Cu netarmuita nepasare si falsa stupoare, mereu si cel dintai acelasi,
Eu

*nota 1: Acest articol este un pamflet bazat pe niste alarme trase de fetele oripilate de ceea ce vad.
*nota 2: Daca nu ai descoperit nimic ciudat/anagramat in textul de mai sus atunci mai citeste-l odata. Posibil ca-ti este adresat.
*nota 3: Pentru toti cei care sunt in asentimentul meu, distrubuiti acest articol pe unde puteti. Scapati-le pe fete de oripilitati si pe “fetili” de “jmkri”. 😀

Daca ti-a placut, distribuie acest articol

Ce spun cititorii

Myxye

10.08.2013 la 21:18

Esti genial!
Ma bucur ca am dat peste blogul asta.