Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Se cauta taximetrist casatorit

Se cauta taximetrist casatorit

15.04.2013

Dintre toate zilele saptamanii pentru mine Duminica este cea mai lenesa. Atat de lenesa incat m-as duce cu taxiul si la paine, norocul meu e ca am magazin la parterul blocului.

Insa am fost cu taxiul pana la un restaurant sa mananc ceva la pranz. M-am urcat frumos in masina, am spus locatia si am luat, involuntar, o mutra ce “urla” a somn si plictiseala.

Liniste surda in taxi, nimeni nu scoata un sunet, probabil si taximetristu avea acelasi sictir de Duminica. La un momentdat in statie se aude “Cineva vrea o masina sa mearga pana la manastirea X”. Normal, pentru distante lungi toti taximetristii au sarit. Dar dispecera anunta iar in statie “Atentie! Se cauta doar taximetrist casatorit.”

“Asta e discriminare”, zic in sinea mea, “Il cheama pentru comanda sau sa schimbe impresii despre viata de familie?”.

Dupa vociferari si intrebari prin statie, dispecera ii lamureste pe toti, inclusiv si indirect si pe mine “Cine a dat comanda este o doamna in varsta si doreste ca taximetristul sa fie sau sa fi fost casatorit ca sa nu duca pacatele cuiva la acea manastire”. Moment in care am ramas tampit, nu-mi venea sa cred urechilor.

Deja parca suna a matrimoniale, “Doamna serioasa, in varsta, doresc taximetrist casatorit sau divortat pentru o calatorie spirituala in doi.”

Bineinteles ca toti care eram in taxi am inceput sa radem, iar un taximetrist mai glumet zice prin statie “Un virgin nu doreste doamna?”. Eu cred ca doamna avea nevoie de un psihiatru. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar este ireal cum unii oameni inca mai traiesc dupa niste legi arhaice duse la extrem.  Adica daca se ducea unu, oricare, ce facea acea doamna? Ii cerea taximetristului certificatul de casatorie sau hotararea de divort? Iar daca nu avea acele acte la el, scoate o biblie din buzunar si il punea sa jure ca este sau ca a fost casatorit?

Poate ma lamureste si pe mine careva, nu poti intra intr-o manastire decat esti practicant al matriarhatului? Oricum, taxiul o lasa pe doamna in fata manastirii, nu intra cu ea inauntru, adica ea nu se afisa cu un pacatos in fata Domnului.

Daca ti-a placut, distribuie acest articol