Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Se interzice fumatul in locurile publice si tigarile aromate

Se interzice fumatul in locurile publice si tigarile aromate

20.12.2012

Anul 2013 nu vine doar cu scumpiri ci si cu vesti proaste pentru fumatori. O data cu inceperea noului an, fumatul va fi interzis in locurile publice si in Romnania. Adica nu se va mai fuma in baruri, discoteci, scoli, licee, spitale. Prin urmare, cine vrea sa fumeze o poate face la el acasa sau afara, dar numai in locurile special amenajate.

Voi chiar credeti asta? Eu nu! Adica da, legea va fi, insa cum se va aplica ea in tara noastra, nimeni nu stie exact.

In Romania sunt cei mai mult fumatori pe metru patrat, deja iti pui lumea in cap daca vii cu o asa lege. Bine, sincer sa fiu pe mine ma incanta, deoarece m-am saturat sa ajung acasa de prin localuri cu hainele mirosind a tigari precum o scrumiera.

Insa am fost si eu fumator si stiu cat de aiurea este asta, dar pana la urma totul tine de acceptiune si obisnuinta. Cum poti sta o ora-n tren fara sa fumezi, poti sta o ora si cu prietenii intr-un bar la un suc.  Pana la urma cu timpul, lumea se va obisnui si va accepta acest lucru.

Vestile proaste pentru fumatori nu se opresc aici. Tot din 2013 Uniunea Europeana va interzice productia si vanzarea de tigari aromate, tigari din ierburi cat si tigarile electronice. Asadar cei care au afaceri de genul asta, ii sfatuiesc fie sa se orienteze catre o alta afacere, fie sa caute un avocat bun daca doresc sa treaca in ilegalitate.

Daca va intrebati de ce se vor interzice aceste tigari, raspunsul este unul singur, “BANII”! De cand cu tigarile electronice si cele facute din ierburi naturale, marile companii producatoare de tigari au avut de suferit din punct de vedere financiar. Prin urmare au facut un lobby “sanatos” pe la parlamentul European si au reusit sa obtina aceasta lege. Pentru ca banii chiar pot cumpara orice!

Nu ii pasa nimanui de sanatatea voastra, totul se rezuma la bani!

Daca ti-a placut, distribuie acest articol