Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Se numeste Stefania Ferrario si nu are cancer

Se numeste Stefania Ferrario si nu are cancer

13.02.2013

Se numeste Stefania Ferrario si nu are cancer

Recent, pe mai multe pagini de Facebook, am regasit poza de mai sus prezentata sub un text de genul “Cat de frumoasa este si are cancer. Asa este ca merita un LIKE si un SHARE?”. Si foarte multi oameni au fost de acord. Mii, poate chiar zeci de mii, au dat LIKE&SHARE la poza acestei tinere, fiind convinsi ca ea este o frumoasa suferinda de cancer si ca soarta e nedreapta. Ei bine, nu-i asa.

Fata se numeste Stefania Ferrario, traieste in Melbourne, Australia si nu este bolnava de nici un tip de cancer. Ea este foto-model si se poarta cu capul ras (cheala) pentru ca asa ii place si poate, din ce am inteles, ca un semn de sustinere a celor ce sunt bolnavi de cancer.

Din pacate, de imaginea acestei fete s-au folosit o cantitate mare de cretini care in foamea lor asidua dupa Like-uri au croit in jurul acestei poze o adevarata poveste, cea a unei tinere frumoase, dar bolnava de cancer. O drama dura cu o protagonista sexy si dulce, pachetul perfect pentru consumatorii sensibili, astfel actiunile de Like si Share au curs! Dar adevaratii bolnavi(cu capul) sunt cei care au facut asta, cei care au croit aceasta poveste.

Insa stau si ma gandesc, un LIKE a ajuns sa insemne atat de mult incat unii sunt capabili sa renunte la omenie si bun simt? Dar ce ma surpinde si ma intristeaza cel mai mult este cat de credula a ajuns lumea in ziua de azi. Cate persoane
au dat Like la aceasta poza, fara sa se gandeasca o secunda daca acest caz este sau nu real. Pentru ei nu mai conta. Erau la moda, faceau un bine si mai lasau si un comentariu de genul “Superba, pacat de ea. Dumnezeu sa o ajute!”

Dumnezeu sa va ajute pe voi, cei care credeti ca tot ce zboara se mananca. In primul rand cu un LIKE si un SHARE nu ajuti pe nimeni, mai ales pe cineva bolnav de o astfel de boale necrutatoare. Iar in al doilea rand, LIKE si SHARE sunt doua actiuni menite sa aprecieze lucrurile interesante. Asa ca da valoare actiunilor tale, da-le greutate si credibilitate promovand lucruri cu adevarat de calitate. Astfel vom reusi sa pastram internetul ceva mai curat.

Nota: pozele utilizate in acest articol apartin fotomodelului Stefania Ferrario si au fost luat de pe profilul ei de Facebook si de pe pagina oficiala de Facebook.
http://www.facebook.com/Stefania.Ferrario.Model
http://www.facebook.com/stefaniak.model93

Aici aveti si declaratia ei video si motivul pentru care este cheala. Ca sa fie clar 🙂
http://youtu.be/Tn-Owm8I920

Daca ti-a placut, distribuie acest articol