Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Sfaturi de week-end pentru fete

Sfaturi de week-end pentru fete

23.03.2013

Fetelor, intrucat sarbatoarea week-end-ului a inceput si multe dintre voi va veti duce diseara prin cluburi, indraznesc sa va dau cateva sfaturi.

In primul rand, daca veti purta o centura suficient de lata, fusta este de prisos. In caz contrar veti risca sa nu se vada bine pantofii.

Machiajul este iarasi important, in special conturul buzelor. Indiferent de cate de groase sau subtiri le aveti, conturul trebuie facut cam la un centimetru distanta. Astfel buzele voastre vor prinde mai mult volum decat dupa o intalnire in ring cu Bute.

Accesorizarea, un lucru ce trebuie luat in calcul. Daca vreti sa iesiti cat mai bine in evidenta, o singura floare-n par nu e suficienta. Mai trebuie una la gat, la mana, la poseta si eventual la centura. Chiar daca, poate, la prima vedere veti semana cu niste tufe, cu siguranta veti fi remarcate.

Iar la sfarsitul petrecerii nu uitati de cel mai important lucru, sa treceti si pe la buda!  Pentru o poza, fireste. Vorba aia, apa trece, dar amintirile raman.

Cu astea fiind zise, eu va doresc distractie placuta si sa va intalniti viitorul sot. Chiar daca e pentru o ora sau doua.

Daca ti-a placut, distribuie acest articol