Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Si fetele pot fi caraghioase

Si fetele pot fi caraghioase

21.04.2013

Stiu ca nu e frumos sa razi de altii, insa cand pozele lor sunt postate, la liber, pe internet, atunci e imposibil sa nu o faci.

Zilele trecute cautam pe Google o poza pe care sa o folosesc drept “coperta” pentru un articol. Si cum uneori se intampla sa cauti una si sa gasesti alta, am dat peste niste poze pe care nu am rezistat sa nu vi le prezint.

Asa ca daca tot e Duminica, zic sa ne amuzam nitel. 🙂

Exista cate unele care cand le mananca se pot scarpina chiar si in “lumina ochilor”.

Cand te mananca, trebuie sa te scarpini

Urmatoarea fata a vrut sa demonstreze ca morcovii nu fac bine doar la vedere, ei te ajuta sa ai o exprimare mai… larga.

Morcovii te ajuta sa ai o exprimare mai... larga

Cu totii stim ca femeile sunt mai vorbarete din fire, iar altora nu le tace gura nici cum. Femeia din poza urmatoare explica publicului cum poate fi facuta ea sa taca.

Cum faci o femeie sa taca din gura

Stim prea bine teoria lui Darwin ca omul se trage din maimuta. Aceasta fata a reusit sa intareasca aceasta ipoteza, cred ca Darwin ar fi fost tare mandru daca mai traia.

Se pare ca omul chiar se trage din maimuta.

Blondele sunt cunoscute pentru abilitatile lor particulare. Cea din imaginea urmatoare a vrut sa iasa perfect uscata de la dus.

Cum se usuca o blonda dupa dus.

Atunci cand iarna este prea…lunga este ideal ca cineva sa lupte impotriva ei. Prin urmare, aceste doua fete s-au gandit sa topeasca, la propriu, iarna. Asa ca daca pe viitor veti vedea o fata cu un turture de gheata-n bot, sa stiti ca ea prevesteste primavara.

Lupta impotriva iernii sau cum sa aduci primavara mai repede.

Stim ca anumite bauturi si anume shoot-urile se beau pana la fundul paharului. Unele fete au luat ad-literam aceasta expresie.

Paharul se bea pana la fund, dar nu la propriu

Pe de alta parte mi-as dori ca personajele de mai sus, atunci cand vor fi mame, copii lor sa nu gaseasca aceste poze. Iar daca le vor gasi, sa aibe niste explicatii pertinente pentru acestea. Curios as fi si eu ce si cum ar motiva. 😀

*nota: va rog sa considerati acest articol ca un pamflet, nici decum ca un act misonigistic 😀 considerati-l ca un exemplu de “asa nu!”. 🙂

Daca ti-a placut, distribuie acest articol